Header Ads

MILAGRO COFFEE MEMBANTU CEGAH KENCING MANIS DAN DARAH TINGGI


MILAGRO COFFEE membantu cegah kencing manis dan darah tinggi, Masa kecil kesian tengok abah, aku tau abah ada darah tinggi tapi tak dapat tolong belikan ubat hanya mampu berdoa. Masa kecil mana ada duit nak beli ubat untuk cegah darah tinggi, lagipun masa tu tak mampu hanya boleh kawal makan je untuk cegah penyakit,

Ubat bukannya murah dekat Rm50 juga, tu pun belum tentu baik. Kadang terfikir juga apalah kendungan dalam ubat tu, boleh ke baik makan ubat darah tinggi tu walaupun itu ubat dari doktor kita kena tau juga ubat itu apa bahan yang di gunakan.

Bila dah besar ni, memang nekad nak hilangkan penyakit darah tinggi abah yang dah lama tak baik-baik sampai sekarang, walaupun dah ikhtiar pelbagai cara tetap sama takde perubahan.



Memang dah lama cari produk kesihatan yang boleh cegah pelbagai penyakit. Alhamdulillah, ada sorang rakan telah memperkenalkan Milagro Coffee ni dekat aku, Mula-mula rasa was-was juga produk tak pernah dengar tak kan nak guna macam tu je kan, setelah tau kandungannya baru yakin nak guna.

Pelbagai penyakit boleh di cegah dengan Milagro Coffee, senang nanti kalau ada sesiapa kencing manis, darah tinggi, alahan, batuk, demam malaria bagi je minum Milagro Coffee dah tak payah cari produk lain. Untuk pengetahuan korang pokok patawali ni macam pokok sireh jadi jangan confius antara patawali dengan sireh ya.

KELEBIHAN MILAGRO COFFEE

  • tubuh badan menjadi lebih cergas 
  • bertenaga
  • hilang penyakit gatal-gatal 
  • menguatkan tenaga batin 
  • awet muda
  • Menguatkan Saraf & sistem pertahanan tubuh badan
  • Tinggi AntiOksidan
KANDUNGAN YANG TERDAPAT DALAM MILAGRO COFFEE
  • Pokok patawali
  • halia 
  • lada hitam
  • Robusta
  • Arabika
  • garam gunung

Bila dah tau kandungannya baru yakin nak minum bukan saja berkhasiat malah jadi awet muda, ni mesti orang pompuan suka. Siapa yang nak muka kerepot walaupun umur makin meningkat betul tak? tentu takde siapa suka, jadi korang amalkanlah minum Milagro Coffee ni untuk kekal sihat.

Bagi sesiapa yang tak tahu Milagro Coffee dapat membantu merawat, mencegah dan mengawal 
✔ Penyakit Kencing Manis 
✔ Darah Tinggi 
✔ Sakit Sendi 
✔ Kanser 
✔ Hilang Penyakit Gatal-gatal 
✔ Keradangan 
✔ Alahan 
✔ Batuk 
✔ Demam Malaria

MILAGRO diasaskan oleh Salmah Hayan, iaitu Pengarah Urusan dari Aqid Aqila Resources Sdn Bhd. Produk beliau iaiti MILAGRO COFFEE telah dirasmikan oleh MATRADE. Bagi sesiapa yang tak biasa minum coffee mungkin ia rasa pahit sedikit, walaupun ia pahit tapi khasiatnya bagus. 

Bagi aku yang dah biasa minum air yang pahit rasanya sedap dan segala herba-herba yang ada dalam coffee tak terasa pun cuma rasa coffee je. Ia mudah disediakan sebab di buat dalam bentuk sachet.

CARA PENYEDIAAN MILAGRO COFFEE
  1. Koyakkann 1 sachet
  2. masukkan ke dalam cawan beserta air panas atau air suam
  3. kacau sehingga rata
  4. sedia untuk di minum
  5. tak perlu tambah gula atau creamer



Sekiranya berminat nak mencuba Milagrow coffee ni boleh hubungi 

Tel No : 03- 50217403 @ 03-50217401

3 comments:

  1. Teringin nak rasa minuman.. Nampak sedap

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ni. :)

    ReplyDelete
  3. milagro coffee memang terbaik :D

    www.neezalife.com

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.