Header Ads

Pakej Fotografi Perkahwinan Budget Dan Jimat

Pakej fotografi perkahwinan budget dan jimat. Bila pasangan pengantin nak kahwin pasti mereka akan kira kos untuk hari bahagia mereka sebab macam-macam nak beli seperti goodies untuk tetamu, hantaran, dan lain-lain. 



Kenangan indah perkahwinan ialah melihat semula album saat hari bahagia dengan album yang cantik. Kemahiran fotografi yang professional serta kamera yang berkualiti memberi hasil yang memuaskan. 

Hasil yang memuaskan akan membuatkan kita sendiri terpukau dan seperti tidak percaya di gambar tersebut adalah kita. Zira memang suka tengok hasil seni fotografi selepas ambil gambar sangat cantik sehingga rasa tiap hari nak fatal wajah sendiri di album tersebut.





Syarikat Orange Photography adalah sebuah syarikat yang profesional. Momen indah di hari perkahwinan sukar kita dapat, syarikat Orange Photographer bukan sahaja focus pada kualiti tetapi mereka juga menghasilkan video yang standing dengan professional, mereka juga ingin impian para pengantin menjadi reality. 

Ramai pelanggan berpuas hati dengan perkhidmatan Orange photography, sentuhan yang profesional memberi kesan positif kepada para pelanggan yang pernah menerima khidmat mereka. 



KELEBIHN ORANGE PHOTOGRAPHY 
  • Latar Belakang 
Jika di rumah atau kawasan tempat tinggal anda tiada tempat menarik untuk ambil gambar, tiada masalah pihak Orange Photography mampu lakukan pengimejan dan editing supaya kelihatan seperti sebenar. 
  • Penggayaan 
Bagi yang tak biasa bergambar pasti anda rasa malu dan kekok bila ada orang ambil gambar, jangan risau team Orange Photography akan berkenalan dengan anda terlebih dahulu supaya anda lebih selesa dan akan dapat hasilkan gambar yang cantik dan luar biasa. 

Penggayaan semasa ambil gambar sangat penting kerana mereka tidak mahu seperti ambil gambar patung yang kelihatan kaku serta tidak cantik. Jika tidak tidak cantik hasilnya pasti tidak memuaskan. 
  • Kretif
Setiap gambar yang di hasilkan perlu ada kekretifan tersendiri kerana mereka tidak mahu gambar biasa di jadikan Kenangan. Oleh itu  design setiap gambar seperti bercerita dan hidup, nampak menarikkan. 



Pengalaman selama 10 tahun dalam bidang photography ini mereka sentiasa perbaiki jika ada pelanggan tidak suka hasil yang di beri tetapi kebiasaannya semua pelanggan sangat suka hasil kerja yang dari pihak Orange Photography. 


Hasil kerja yang memuaskan, anda juga boleh tengok gambar di bawah sangat cantik dan di jamin puas hati. Gambar yang kelihatan ceria, nampak kebahagiaan pasangan pengantin tersebut. 

Bagi yang tidak tahu, dan takut tertipu Syarikat Orange Photography ini memiliki studio sendiri untuk menghasilkan kerja seni yang baik perlu ada team yang teratur dan kemas agar hasil gambar perkahwinan nampak hebat. 


Foto pengantin yang di ambil oleh photographer akan di edit sebaik mungkin dengan team yang tidak pernah kekeringan idea untuk dapatkan hasil yang memuaskan. 

Kecekapan mereka membuat kerja dalam melaksanakan tugas sangat bagus kerana mereka tahu apa yang perlu di lakukan. Mereka mempunyai prinsip yang serius dalam membuat kerja, kerana pasti hasil yang akan dapat luar biasa kerana focus membuat kerja. 

Kebiasaan pakej fotografi agak mahal kerana setiap gambar memerlukan masa yang lama untuk edit, tetapi dengan harga serendah RM1200-RM2799 anda sudah boleh dapat gambar yang cantik. Pakej perkahwinan budget ini amat berbaloi. 


Paling seronok pihak Orange Photography menawarkan harga diskaun kepada pasangan pengantin. Anda boleh semak di laman web rasmi mereka, zira banyak kali tengok laman web mereka seakan tak percaya harga yang di tawarkan oleh mereka. 


Testimoni pasangan pengantin yang pernah menggunakan khidmat orange photography adalah dari hati mereka sendiri. Anda boleh lihat sendiri setiap testimoni yang di beri oleh para pelanggan. 

Pakej Photography perkahwinan adalah penyertaan untuk contest SEO, 
dan di anjurkan oleh Coretananuar.com dan penaja rasmi ialah theorangephotography.com serta myhomestay4u.net 

Contest ini turut di sertai oleh :-




4. Akan di kemaskini 

Maklumat penaja utama contest 

No tel. 019-296 2141 / 017-211 6634

Email : photography_orange@yahoo.com

Website 

Alamat 
T3-1D, Tingkat 1, Kompleks 
Amaniah 68100 Batu Caves, Selangor  


8 comments:

  1. Cantiklah hasil-hasil gambarnya. Yang plan mencari pakej fotografi, boleh pilih Orange Photography ni kan. Harga sangat berbaloi!

    ReplyDelete
  2. Memang lawa2 la hasil sentuhan photography diorang ni.. 😍 ada diskaun tu yg best.. Boleh la usha2 nanti kalau nak kahwin hihi..

    ReplyDelete
  3. wahh lawa lawa la gambar Orange Fotografi ni! cantik ngat.

    ReplyDelete
  4. Csntik cantik gambar yang dihasilkan.suka tengok gambar yang pertama tuh.memang cantik dan nampak mcm real plak.

    ReplyDelete
  5. Untung kalau ambik pakej dari diaorang ni..Harga murah..hasil kerja pun berkualiti..

    ReplyDelete
  6. pergh lawa sangat gambar dia. Ada ambik gamabr family ke, ke kahwin je..hehee. Good luck iuzira masuk contest ni

    ReplyDelete
  7. Cantiknya setiap hasil gambar yang terhasil. Suka tengok gambar cantik cantik ni. Rasa puas tu lain.q

    ReplyDelete
  8. mmg cantik hasil sentuhan dorg, harga pun rasanya ikut market price ...awesome.

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.