' +''; +'

21 Jul 2016

imaan suci wipes bantu menanggalkan makeup dengan mudah

Assalamualaikum  

Siapa yang dekat sini suka makeup dan bila nak ambil wuduk kena basuh muka lama-lama sikit, baru yakin nak ambil wuduk untuk menunaikan solat. Aku makeup biasa-biasa pun kadang tak yakin rata ke tak aku ambil wuduk. Nak jumpa kekasih hati kenalah bersihkan diri betul-betul, kalau busuk masam takut tak di terima. Sia-sia je tunaikan solat tapi amalan kita tak di terima. 

Ramai sebenarnya wanita di luar sana tak suka makeup tapi kalau di biarkan begitu tanpa makeup memang nampak lesu dan tak bermaya macam orang kurang sihat pun ada. Kalau yang kerap tidur lambat nampak bawah mata tu hitam macam panda pun ada. Itu yang kita kena makeup sedikit beri wajah kita berseri dan yakin bila berhadapan dengan orang ramai. 

Baru-baru ini aku telah hadir ke pelancaran Imaan Suci Wipes ialah tisu pembersih solekan nombor satu dan di gemari lelaki dan wanita. Eh, kenapa lelaki pun boleh pakai, adakah mereka dalam golongan maknyah, yang awww-awww pakai? oh, tidak sama sekali. Lelaki yang berbadan sado, pemain badminton, chef atau pekerja kontraktor pun boleh pakai ia tidak kira siapa anda. Produk ini nampak macam dah lamakan tapi sebenarnya ia baru sebulan di pasaran. Ramai pengguna yang suka produk ini, bila dah habis, dia orang pasti ada repete order lagi, nampak tak ramai yang suka. Bila mereka pakai tisu pelembab penanggal solekan Imaan dah tak perlu bawa pencuci muka lagi, ia juga boleh hilangkan mascara dan eyeliner. 

Kebaikan pembersih solekan nombor 1
  1. Suci tanpa alkohol
  2. pembuang solekan water proof
  3. Make-up tebal mudah di bersihkan
  4. dua dalam satu ( membersih dan menyegarkan)
  5. sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
  6. senang di bawa

Sekarang dah ada produk untuk tanggalkan solat, mudah la kita nak solat nanti. Haip, jangan tinggalkan solat tau semata-mata makeup tebal dekat muka dan susah nak tanggalkan. Sekarangkan dah ada imaan suci wipes, jangan jadikan alasan takut kita dapat balas.



nampak tak pakaging dia yang comel tu, mudah je nak bawa pergi mana-mana, bawa pergi travel pun boleh. Nak selit dalam beg pun masih tak rasa berat. Kalau ada yang tertanya-tanya, satu paket tu ada berapa tisu? jawapannya ada 10 helai. Kalau beli satu set lebih mudah jadi ada 30 helai tisu. Imaan suci wipes ini bau wangi macam kita pakai minyak wangi, baunya lembut je.


Siapa yang berminat nak dapatkan satu kotak terus lagi senang, kalau dekat tangan dah habis boleh ambil dekat dalam kotak. Okey, dalam satu kotak ini ada 6 set jadi ada 18 paket. Siapa yang kretif, ia boleh buat hantaran sebab pakagingnya yang nampak suci dan bersih serta design tisu yang unik, memang sesuai sangat. 

Testimoni Imaan suci wipes



Walaupun tak sampai setahun, ramai yang bagi komen positif terhadap Imaan suci wipes. Nampak tak testimoni tu? lelaki pun suka Imaan, ia juga dapat buang kotoran serta daki yang melekat di wajah. Bakteria sentiasa ada di sekeliling kita, bila pakai Imaan suci wipes rasa meleket kat muka pun kurang dan ia lebih selesa.

Pengguna Imaan Suci Wipes




Siapa perasan David teo, Epy Kodiang, Julia Farhana, Biker, Ketua menteri melaka dan ramai lagi yang dah pakai Imaan ada juga bawa pergi travel. Mereka suka sangat imaan ia berbau lembut dan wangi.


Alahai, cantiknya owner produk ni, cantik je sporting pula tu



Bersama para angel dan owner produk Wawa idris serta imaan, comel dan cantik semua.


Model Imaan Suci Wipes


Suatu produk yang memudahkan kita bersihkan wajah untuk tunaikan solat, masih baru dalam pasaran tetapi ramai yang gemar imaan suci wipes. Nak tengok testimoni lain, boleh ke instagram @imaa.suci.wipes.

Info lanjut 

laman web
boleh hubungi 
0193922261 
instagram agent 

19 Jul 2016

ninebot alat memudahkan kita bergerak

Assalamualaikum  

Korang pernah tak tertanya-tanya kat diri sendiri, kenapa takde produk yang memudahkan kita untuk berjalan kat shopping complex. Aku pulak jenis suka survey barang dulu sebelum beli dari tingkat satu hingga 10 "itu pun kalau larat la" lepaih tu turun tingkat 3 atau 4 baru beli barang yang berkenan, gigih aku berjalan tapi segigih aku pun berhenti-berhenti juga rehatkan kaki nak tercabut kaki aku duk berjalan je dari tadi. 

Kalau pertama kali pergi sesuatu tempat... lagilah, jakon habis setiap kedai aku masuk nak tengok apa yang best kat kedai tu. Kalau pergi dengan kawan confirm takkan sempat nak tengok satu-satu kedai. Kata pompuan pot pet, pot pet la banyak, asik berborak je. Itu belum lagi suruh bagi cadangan baju ni cantik tak? baju yang tu okey ke? yang mana satu sesuai? Kalau satu kedai dah satu jam lebih, macam mana nak survey sampai tingkat 10. Itu baru pergi dengan kawan belum lagi dengan mak atau budak kecik. Mesti kerap berhenti kalau budak pula nak mintak dukung. Ini lagilah,belum sempat hilang penat dah tambah penat nak kena dukung budak. 

Sebenarnya aku tak sangka, cakap dalam hati pun orang boleh dengar apa yang aku katakan. Kini ninebot adalah sebuah teknologi terbaru yang memudahkan korang berjalan, hanya berdiri diatasnya dan kawal mengikut pergerakan badan.

Bila aku tengok  ninebot, sebenarnya agak terkejut, hebat juga dorang ni boleh baca fikiran aku. tengok-tengok ada kat pasaran. Memudahkan untuk kita berjalan, kalau parking penuh dan jauh ke tempat shopping complex dan korang adalah orang paling malas nak berjalan jauh, terpaksa juga parking tempat jauh, sesuai sangat dapatkan ninebot. Naik je terus jalan, tapi kena imbangkan badan dan kawal elok-elok itu yang penting.


Ninebot - P, teknologi yang semakin canggih memudahkan untuk kita bergerak ke mana saja. Kenderaan yang di percayai dan selamat untuk digunakan. Ninebot-P ni ada ciri-ciri keselamatan tersendiri untuk melindungi keselamatan pemandu. Jadi, korang tak perlu risau kalau nak naik Ninebot-P. Nak jalan-jalan kat taman ke boleh naik ni, syok sangat bila dah pro, dan kau akan lupa diri, asal usul bila dah hebat naik Ninebot-P sebab aku teruja bila ia boleh gerak ke mana saja kaki pun tak lenguh (muka berlagak terserlah sambil senyum sinis membuatkan orang menyampah)

Ketahanan bateri sangat luar biasa sebab ia tahan lama itu yang aku suka, syok gila naik memang tak puas kalau sekejap je. Kelebihan Ninebot-P menggunakan produk yang serupa state-of-the-art Lithium teknologi bateri yang tahan lama. Ninebot ni sangat jimat elektrik, para jurutera sentiasa buat kajian supaya pelanggan dapat kepuasan dalam sesuatu produk yang dihasilkan. Bila kau pegang je lepas tu tetiba bateri abis rasa nak marahkan tak dapat naik ninebot betul tak??, itulah perkara yang tak nak berlaku kat kita sebab ia menggunakan bateri state of the Lithium dan hanya perlu cas sekejap. Jadi jimat elektrik kat rumah korang, tak payah la bising-bising lepas tu bil eletrik naik sebab cas ninebot. Kalau tetiba naik mungkin korang lupa matikan suis lampu kat rumah.

Ninebot semakin popular dan ia boleh di gunakan semasa membeli belah, kalau orang pompuan shopping mesti banyak barang dan tak larat nak angkat sampai senget-senget bahu sebelah bawa barang. Korang kena dapatkan ninebot takut ada orang ingat, OKU tengah shopping. Kalau ada orang teguq cakap kau OKU mesti malukan. Selain tu, kat tempat pusat peranginan pun dah nampak ramai yang guna ninebot untuk memudahkan kerja dorang sama ada di luar atau dalam hotel.



Masa naik tu ingatkan ada butang untuk kita kawal rupanya kena kawal sendiri, nasib baik ada pemegang senang sikit nak kawal Ninebot-P, tapi aku rasa dah macam baby baru belajar jalan, tak tih-tak tih gituww , kena ada orang jaga aku dari awal hinggalah abis aku pusing. Nama pun pertama kali, mestilah kena jaga aku elok-elok. Depa jaga aku dengan tabah dan sabar, dah la masa mula-mula naik tak jalan dah sampai hujung tak tau belok pulak tu jadi kena ada orang tolong belokkan. Kalau kena amik lesen Ninebot mau file kena amik 2 ke 3 kali. 


Sebenarnya banyak kon dah aku langgar, tapi orang tak perasan sebab aku langgar kaki kon tu je. Kalau kon tu hidup mau dia jerit sekuat hati. Hebat tak aku naik Ninebot  dah pandai belok, walaupun banyak kali langgar kon. Dah pandai naik Ninebot-P mesti la gembira sama macam kita ajar budak berjalan bila dia dah pandai jalan mesti gembira sebab lepaih ni tak payah nak dokung lagi "ini ibarat aku seorang baby" tolong jangan rasa geli tekak, okey.



Ninebot mini Pro, Sebuah alat elektronik yang memudahkan kita berjalan ke pasar serta bebas tangan dan tak perlu pegang apa-apa. Kelebihannya, korang boleh download applikasi dan bluetooth, ia akan bergerak dengan sendirinya ikut kehendak kita. "Come to mama" gituwww, itu yang best. Kalau ada barang tertinggal dan korang parking kat hujung dunia bila kau perasan cashier kat belakang tengah bekejaran nak bagi barang yang tertinggal tapi bila tengok masih jauh, korang boleh guna Ninebot Mini pro, dah kata pro mesti la pandai jalan sendiri tapi kena kawal ye. Kesian cashier tu kepenatan kejar. 

Bila tengok jangan terkejut pulak konon-konon ada hantu naik Ninebot mini pro sebab jalan sendiri, bagi mereka yang tak tau atau tak pernah nampak mungkin akan fikir bukan-bukan betul tak? pastu ada yang takut-takutkan dorang, habis semua lari lintang-pukang.


Muka ketakutan, kalau Ninebot-P aku boleh pegang lagi senang nak kawal bila naik Ninebot mini pro nak pegang tang mana?? angin je ada, tak kan nak pegang angin confirm jatuh. Seriously, aku naik Ninebot mini pro asik nak undur belakang je nak cakap ada gear belakang takde pulak. Owh, maknanya selama ni aku berdiri tak betul la ataupun aku berdiri kat atas Ninebot yang tak betul? Aku amik gambar ni siap tahan nafas tau lepas tu berdiri tegak macam robot dengar lagu negaraku. Bila tahan nafas barulah tak undur, mungkin ada kesan terhadap udara agaknya. 

Masa nak undur ke belakang, aku siap hulur tangan (macam anak hulur tangan dekat ibunya) cepat-cepat depa dapatkan aku. Alolorrr, so sweet.... caring gituu. Bila dah boleh imbangkan badan aku try gerak perlahan-lahan. Hebat juga aku ni (cakap dalam hati) boleh gerakkan Ninebot tanpa pegang apa-apa. Masa tu, ada yang tengah bagi maklumat tentang Ninebot tapi aku dengan selambernya lalu depan dorang nasib baik tak terlanggar " ini dasyat" dan dia cepat-cepat elak. Tak tau nak benti, jadi aku jalan je ke depan, Ninebot mini pro pun aku tak tau nak belok. Rupanya guna peha kalau nak belok. Korang nampak tak yang macam tempat duduk, itu untuk kawal, korang nak ke kiri atau ke kanan. 

Sebenarnya Ninebot mini pro lebih mudah nak bergerak tapi bab nak imbangkan badan kena pandai-pandailah ye. Aku pun masih tak tih-tak tih (jalan perlahan-lahan) kena ada orang pimpin tangan dulu. 

The Ninebot One E+ sebuah Ninebot yang mempunyai 1 roda. Reka bentuk yang menarik serta bentuk yang ringkas, bergaya, sopan dan elegen. Ninebot One E+ ada dua aksesori iaitu pemegang aksesori dan pembantu set roda. Bukan itu sahaja, ia juga kalis air tanpa mengira angin dan hujan. 

Cara nak bersihkan Ninebot 
  1. Caranya sangat senang, mula-mula ambil air.
  2. bersihkan di tempat yang kotor
Mudahkan, dua cara je kotoran pun hilang. Bila tengok satu roda mesti ramai tertanya-tanya macam mana nak guna Ninebot One E+, mesti susah nak guna. ia lebih kurang dengan Ninebot mini pro, nak simpan Ninebot One E+ pun senang macam angkat beg je.


Lampu yang terdapat Ninebot mini pro memang cantik, warna warni pulak tu. Nak keluar waktu malam tak payah bawa lampu suluh.

maklumat lanjut:

Laman web
facebook

17 Jul 2016

zack kapcai filem komedi baru

Assalamualaikum  

ada satu cerita yang korang kena tengok ia dekat dengan masyarakat seperti elemen persahabatan, kekeluargaan, kasih sayang dan percintaan yang sedang di tayangkan pada 14 Julai 2016, korang kena kunci tarikh untuk tonton. kalau semua dah kunci boleh tengok reramai. Sebuah filen komedi yang membariskan pelawak terkenal dan korang akan gelak sampai sakit perut.




barisan pelakon yang membintangi filem zack kapcaai ialah Fad Bocey, Syuk SYJ, Julia marin dan Rahim R2



Zack Kapcai : Movie Day Out Bersama Bloggers


kalau korang minat dengan motor atau tengah stress inilah ubatnya, boleh hilangkan stress bila gelak, lipa sementara stress yang ada. Selain itu, Epy Kodiang, Shahfiez yang terkenal sebagai "stun man" dalam dunia permotoran dan juga Serina Redzuawan kini membuatkan "comeback" di dalam dunia lakonan.

Filem komedi memang aku selalu tangok, orang banyak masalah katakan kena hilangkan stress sekejap kalau tak sakit kepala wooo, kalau asik pikir je. Semakin membesar semakin banyak dan besar dugaan yang mendatang jadi bila aku tengok movie Zack kapcai dengan para blogger lepastu jumpa pulak blogger yang sekepala dengan aku memang lupalah segala masalah yang ada lepaih tu tengok pula movie komedi gelak terbahak-bahak la cuma belum ke tahap keluar anak tekak je. Kalau keluar ini kes berat, risau ada yang sakit tekak lepas tengok filem Zack kapcai.

Untuk pengetahuan korang antara filem yang bakal muncul pada masa akan datang ialah Volkwagen Kuning (22 september), Dorm Melati dan Hospital. Eh, ada pulak mana kakak aku kembang kuncup la nanti bila ada nama dia. Sikit-sikit melati, Lagu nama melati, taman nama melati, nama tempat melati, bunga pun melati. Tak jadi pelakon, nama pun dah femes amos apatah lagi kalau dia belakon. 




Apesallah aku senget, takut kena langgar motor kot. Eh, zack ( fad bocey) bawak motor jangan laju-laju na. aku masih sayangkan nyawa dan tak mahu duduk hospital, bosan tau duduk situ. Inilah seketul iuzira yang dah senget. "Dahlah berdiri senget makin senget pulak tu, yang pergi marah bannar apasal?" 


Sinopsis Filem Zack Kapcai

Sebuah filem yang menunjukkan seorang remaja gemar berlumba motor iaitu zack (fad bocey), minat Zack terhadap motor sukar untuk dihalang tetapi ditentang keras oleh ibunya Minah (Serina Redzuawan). Ini kerana suami Minah seorang raja kapcai ketika dahulu dan darah raja Kapcai mengalir ke dalam badan zack, kerana geralan Raja kapcai hubungan Minah dan Rudy berakhir

Selepas memenangi Qistina "buah hati Roy" yang selalu bersama Roy kini ia di rampas oleh Zack. Qistina adalah motosikal kesayangan milik Roy. Zack dan Roy dulunya kawan baik kini hubungan mereka bertukar kepada musuh. Minah yang tidak mahu zack ikut perangai ayahnya terus memarahi zack dengan teruk sehingga insaf dan berjanji tidak akan  berlumba dan merempit lagi. Apabila zack menjumpai poster lama Rudy (rahin sepahtu) dia nekad untuk menjejaki ayah dan adik kandungnya yang telah lama terpisah.


Apabila hendak ke luar berjalan Roy akan menaiki Qistina tetapi ia sudah di rampas oleh Zack. Sehingga Roy sudah gila bayang merindui Qistina. Untuk dapatkan semula Qistina, Roy nekad mencuri motosikal tersebut daripada Zack. Apabila hendak mencari ayah dan adiknya Zack sangat kecewa kerana Qistina sudah hilang dan dia tidak tahu bagaimana hendak cari ayah dan adiknya tanpa kenderaan. 

Minah memberi semangat kepada Zack dan terus mengeluarkan motosikal lagenda Raja Kapcai yang selama ini disorokkannya. Di pertengahan perjalanan, Roy dan Zack bertembung, zack terjumpa sekeping gambar lama semasa mereka bergambar dan menjadi sahabat baik. Mereka mengenang kembali kenangan lalu dan terus menjadi sahabat baik semula. Nak tahu adakah Zack dapat mencari ayah dan adik kandungnya yang telah lama terpisah ataupun Zack putus asa tujuannya ke Kuala Lumpur dan pulang ke kampung. Adakah kehidupan Rudy dan Tasha (Julia Marin) menjadi kaya selepas berpisah dengan Minah atau sebaliknya. saksikan Zack kapcai yang sedang di tayangkan sekarang.



Okey, yang tadi senget yang ni pulak teleng. hahaha, aku tak paham kenapa kena bergambar sebegitu rupa. Mungkin taglin atau masing-masing dah penat. 


kesimpulannya, filem Zack Kapcai sangat berbeza walaupun ia mengisahkan kisah mat rempit tetapi ia lebih kepada kekeluargaan dan sahabat. Filem wajib di tonton, mesti tengok. 




Yang tak sabar nak tengok kat wayang, meh tengok trailer dulu. Cantik motor kapcai, suka sangat tengok motor lagend tu. Disebabkan ia warna oren makin aku suka terhadap motor kapcai milik Rudy ni 


12 Jul 2016

Iftar bersama hai blogger di Kantan Hotplate

Assalamualaikum  

Dah tahun ke tiga rupanya Hai Blogger buat iftar cuma tahun ini baru berpeluang iftar bersama hai blogger. Memang dah lama sangat dan berharap dapat iftar bersama hai blogger di sebabkan masalah pengangkutan terpaksa lupakannya buat sementara. Tahun ni banyak juga iftar yang aku hadir sama ada bersama media atau blogger. Mungkin ingin membalas dendam yang kesumat di hati dan kali ini membalas dendam hadir ke semua jemputan tapi kalau terlepas email tu nak buat macam mana bukan tiap hari aku tengok email. Sementara tinggal di KL aku cuba hadir ke semua jemputan yang ada selain waktu kerja. Bulan ramadhan pula, gigih lepas abis kerja terus bergegas pergi event.


Hai Blogger telah menganjurkan majlis iftar di Kantan Hotplate. Ubah selera iftar makan makanan omputih pulak, asik makan buffet je kan sekali sekala tekak ni pun nak merasa makanan lain. Kami telah di hidangkan makanan yang berkonsepkan western. Makanan kat sini memang banyak pilihan ikan bakar dan daging steak dan yang paling rare air Mentol. 

Hidangan yang berkonsepkan Westasia memang sedap jarang jumpa makanan macam ni, sajian buka puasa semasa bulan ramadhan sangat menyelerakan. Ingat kawasan kampung pedalaman makan sayur je ke, lokasi di Kajang makanan pun dah upgrade. Ramai yang tau, asal kajang je SATE KAJANG, apa kata rasa makan di  Kantan Hotplate. Siapa yang nak ke di sini boleh waze, kalau naik public transport boleh naik KTM tapi turun di KTM kajang seterusnya dapatkan teksi, grab car atau Uber untuk ke sini ambil masa 10 minit je.

Kantan Hotplate adalah pemilik penyanyi Amir Pearl siapa suka nyanyi dan sumbangkan lagu dulu-dulu dan kaki karaoke mesti korang tau tajuk lagu "Aku Tak Bersalah". Aku bukan kaki karok di tempat karaoke tapi aku hanya karok di dapur sambil masak sambil melalak, walaupun mak aku cakap nanti kawin dengan orang tua tetap aku tak endahkan akan kata-katanya. Inilah orang muda zaman sekarang tak nak dengar nasihat orang tua. Okey, nak kongsikan gambar makanan duluan.


Ikan bakar, ini adalah menu yang di gemari oleh semua pelanggan kalau takde ikan bakar rasa ada yang tak cukup je lauk kat sini. Sambalnya pun melempah-lempah hampir menutup seluruh ikan kembung nak lagi sedap perah dengan limau. Perghhh, gabungan sambal dan limau tu terus sebati rasanya pun tak terlalu pedas.



Grilled Lamb, Iftar yang jarang orang makan apabila buka puasa 



Ini pula Nasi goreng kamping &  salmon sup, di sebalik nasi goreng itu rupanya ada kambing yang tersembunyi. Ini baru namanya nasi goreng kambing. Sedih tau pernah order nasi goreng seafood tapi bila dapat cuma ada udang dua ketul je tak tau la nak cakap nasi goreng seafood ke nasi goreng + udang dua ketul



Kopi senyum, bila minum air ini aku akan tersenyum bukan di sebabkan dapat durian rutuh tapi ia di sebabkan dapat idea menulis secara tiba-tiba mungkin kerana kopi senyum "air mentol" yang paling rare di abad ini.


okey, dah bersedia nak makan tapi, eh... jap-jap ni nak baca doa ke, nak tepuk amai-amai belalang kupu-kupu?? bukan main seronok lagi bila makanan dah sampai.

Kalau nak cari kelainan buka puasa boleh la singgah Kanta Hotplate , tempat pun bersih dan selesa nak jamu selera. 



Nak ucap terima kasih kepada Day & Night Cookies by Priceless Touch sebab sudi sponsor cookies ni, rasa chipnya sangat sedap yang paling penting bekasnya aku suka sebab nak buka tak susah dan tak terlalu ketat, nak tutup pun senang. Angin tak mudah masuk bila tutup. Biasanya cookies macam ni kalau penutupnya tak rapat mudah lemau dan dah tak sedap.


ini antara blogger-blogger yang hadir  halimbrothers.com,norazaminayob.wordpress.comieyra.comtravelogueofnajihah.comzakwanzen.comzakersonpace.com jemput tengok simple video sesama iftar kami di kanta Hotplate.


Pemilik Kanta Hotplate, iaitu Amir bukan saja pantai menyanyi tapi pantai memasak, jom layan lagu ni fefeling zaman 90an jap
KANTAN HOTPLATE

Lot 13595, Jalan Sungai Kantan, 

43000 Kajang, Selangor 
No. Tel: 011-20002211 

Waktu Operasi: 
Setiap hari
6.00pm-12.00am 

Facebook: Kantan Hotplate
Instagram: @kantanhotplate

11 Jul 2016

innergie pengecas 3 USB

Assalamualaikum 

sebelum mula membebel, aku nak ucap selamat hari raya maaf zahir batin kepada semua tak kira muslim atau bukan. Alhamdulillah, rezki di akhir ramadhan dapat INNERGIE iaitu produk terbaik yang bakal berlegar-legar di pasaran tak lama lagi. Bayangkanlah, produk yang orang jarang tengok dan gambar pun tak menjelaskan secara terperinci apa kegunaannya siap ada yang cakap macam earphone, tenaga solar serta benda yang tengok dari jauh macam berudu. Siapa yang tak tahu berudu, meh aku bagi tau... ala, binatang yang lompat-lompat tu sebelum jadi katak "ong gedek-gedek" . lawak hambar huhuhu.

Kalau sekadar tengok jer memang tak puas, mesti kita nak tahu apa kegunaannya dan kenapa bentuknya sebegitu rupa. Bila dah dapat, amboi bukan main berat lagi kotak ni bentuk berudu pun berat ke? tapi gambarnya nampak menarik. 

bila dah buka kotak, tadaaa... bukan main puas hati, seronok la raya dapat innergie lifehub pengecas 3 USB yang menjimatkan plug, korang tak payah bawak extension ke hulu ke hilir lepas ni kalau nak charge phone atau powerbank. Bila ramai adik beradik macam aku ni, semua orang nak guna charger untuk charge phone, zaman sekarang smart phone walaupun pakai sekejap, bateri cepat habis nak upload gambar pun susah lepas tu bila nak charge phone, semua orang tengah guna plug, kadang-kadang baru sesaat pergi dapur, tengok phone adik tukar phone belum sempat penuh bateri phone aku. Kekadang aku mula naik angin, walaupun USB dan charger itu dia punya.... emosi lebih dan tak sedar diri namanya. hehehe

Seronok raya kali ni, tak payah bergaduh lagi berebut plug atau charger nak charge phone, sebab dah ada INNERGIE tiga dalam satu. Satu plug boleh charge 3 phone dalam satu masa. wahhh, syokkan macam ni, charge sama-sama makin erat lagi silaturrahim sesama adik beradik di hari raya ni. Siapa ada pengalaman berebut charger dengan adik beradik?? korang kena dapatkan INNERGIE secepat mungkin tak seronok la raya-raya semua orang bermasam muka, takut air yang manis pun jadi masam kerana berebut charger. 


Bila tengok gambar ni korang suka yang mana satu? belah kiri ke belah kanan? 

Sesuai juga untuk travel, kalau travel berduet dengan suami boleh kongsi plug guna INNERGIE nampak sweet gituuu. Biasa kat hotel tak banyak plug, pakai innergie semuanya mudah tak payah lagi tunggu giliran nak charge phone. Yang nak dapatkan pengecas innergie tunggu ia merada di pasaran ya.

info lanjut 
laman web : Innergie