' +''; +'

27 Jan 2016

Refinity hilangkan jerawat dengan mudah

Assalamualaikum 

Hampir seminggu aku menggunakan produk Refinity, dan dalam masa sama bila nak guna Refinity mesti belek-belek muka betul ke boleh hilang jerawat yang degil ni? Susah nak hilangkan jerawat dan kalau hilang pun mesti ada jejak. *menci tau ada jejak jerawat ni* 


Aku tau mesti ramai yang tercari-cari produk untuk hilangkan jerawat termasuk jejak dia skali. Bukan main berusaha keras aku search produk hilangkan jerawat macam-macam yang keluar di skrin laptopku ini terus tak tau nak pilih yang mana satu. Macam-macam nak try, tapi risau tak sesuai kat kulit elok je ada sikit jerawat nanti tetiba banyak terus depa buat parti kat muka aku. Jerawat ni kekadang buatkan seseorang kurang yakin dengan diri sendiri walaupun kita tahu yang diri kita ada kebolehan yang orang lain takde.


Alhamdulillah, aku jumpa dengan Refinity sebelum cuba sesuatu produk mesti kita nak tau apa kandungan yang di gunakan betul tak, di sebabkan ia menggunakan bahan semula jadi dan sesuai untuk kulit sensitif tambahan pula ia diformulasikan oleh Ahli Farmasi Malaysia jadi aku yakin terhadap produk Refinity Acne Hydrogel . 



Kenapa wujudnya jerawat?

  • biasanya dialami oleh golongan remaja akil baligh dan dewasa disebabkan oleh perubahan hormon badan yang normal.
  • Jerawat boleh terbentuk disebabkan oleh jangkitan bakteria akibat penyakit, alahan atau salah penjagaan kulit.
  • Kosmetik biasanya menjadi penyebab jerawat di wajah wanita. Penggunaan kosmetik boleh menjadi penyebab jerawat kerana pemakaiannya yang berlebihan, tidak sesuai dengan bahan pembuatannya.
  • Kulit yang kurang nutrisi juga menjadi penyebab jerawat di wajah kerana nutrisi kulit juga penting mendapatkan cukup nutrisi, dari makanan sihat.
Inilah sebab terjadinya jerawat yang tak di undang

Kenapa perlu pilih Refinity Acne Hydrogel untuk menghilangkan jerawat di wajah?
  • Pantas bertindak
formulasi Acne Hydrogel FOCUS pada rawatan jerawat dan bekas jerawat bagi menjadikan wajah kembali lebih licin bersih berseri sepantas 24 jam.
  • Mudah digunakan 
hanya sapu dua kali sehari dan tunggu hasilnya. Cepat meresap dan kering tanpa rasa kesan minyak.
  • Sesuai untuk kulit sensitif
Acne Hydrogel diasaskan dari herba asli dan bebas dari bahan kimia. Oleh itu, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
  • Pengiktirafan
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT 151105679K) dan persatuan penggunaan islam Malaysia dan diyakini halal dan dijamin keberkesanan.

Dulu bila datang bulan takde nak tumbuh jerawat semenjak akhir-akhir ni kulit macam semakin sensitif sikit-sikit tumbuh jerawat tu yang membuatkan aku tak selesa. Kekadang sakit wooo bila ada jerawat sentuh sikit rasa macam nak nangis ja tak tahan tapi tangan ni gatai duk asik sentuh ja jerawat dan membuatkan bakteria mula hinggap dan tinggalkan jejak.


Siapa kata sejarah tak boleh berulang? Inilah pengalaman yang menyebabkan aku risau apabila bertukar hormon. Walaupun pengalaman tak boleh di warisi tetapi pengalaman sama boleh terjadi kepada orang lain. Korang rasa ngeri tak walau pengalaman tersebut terjadi tak korang? kalau aku, nauzubillah, jauhilah pengalaman sama yang pernah terjadi kat aku ini. 


Astagfirullahhalazim, kalau terjadi kenalah iktiar cari jalan penyelesaian bukan salahkan takdir, betul tak? Entry kali ni macam banyak iktifar pula, takpa benda yang terjadi ada hikmahnya iaitu aku bertemu Refinity Acne Hydrogel dan tiada kesan sampingan bila menggunakannya.




Kini Refinity sentiasa membantu aku masa memerlukannya ia juga senang dibawa ke mana saja, cara packagingnya pun cantik kalau yang tak tahu pasti ingatkan ubat dan kalau korang nak dapatkannya ia berada di farmasi. Cara penggunaannya sungguh mudah, pertama bersihkan muka dan keringkan kemudian sapu Refinity Acne Hydrogel di bahagian jerawat seterusnya gunakan secara konsisten 2 kali sehari iaitu pagi dan malam.


Testimoni




Okey, nampak tak kesan yang super awosome daripada Refinity Acne Hydrogel kalau nak dapat kesan yang flawless kena try Refinity. Lelaki pun boleh pakai ia untuk semua peringkat umur yang mempunyai masalah kulit sensitive, jerawat yang baru tumbuh, jerawat lama, jerawat batu, jerawat pasir dan bekas jerawat yang hodoh juga boleh digunakan pada wanita mengandung atau menyusukan anak kerana bahan aktif yang terkandung hanyalah herba asli. 



suka sangat dengan #refinity, result sangat memuaskan dan yang pasti tidak mengecewakan.



Korang kena cuba terutamanya yang ada masalah jerawat dan bekas jerawat, lepas ni dah tak payah risau tapi kenalah konsisten nak pakai sesuatu produk barulah ada hasilnya.

info lanjut :

Website

Page FB

Minisite
www.acnehydrogel.com

25 Jan 2016

Pengantin bawa virus

Assalamualaikum  

Siapa tak kenal Nurul Amalina pemilik blog einaangel.blogspot.my tahniah sudah bergelar isteri kepada Encik Syazwan semoga menjadi isteri solehah. Dulu aku tak kenal pun si Amalina ni sejak satu group semasa Sepetang Bersama Blogger dari situ kenal sedikit sebanyak mengenainya tapi masa tu takde bertegur sangat nak kata rapat memang jauh sekali sebab baru kenalkan kalau cerita yang merepek-merepek pelik pulak diakan. 


kalau tak kenal eina dia nampak lasak sikit tapi korang akan nampak sifat kelembutannya bila korang dah kenal dia betul-betul dan berborak serta sembang santai dengannya, macam aku suka aktiviti lasak tapi tak ketara sangat lebih nampak Ayu, betul tak? " cuba angguk" hehe prasan.


aku mula rapat dengannya masa open house, sekejap je dah rapat. Dia seorang yang sempoi dan mudah bergaul dengan sesiapa sahaja jadi aku selesa dengannya kalau keluar dengan dia pun okey jer. Ilmu berblog ada juga dia kongsikan kat aku sama-sama bertukar ilmu. Dia juga seorang yang tabah banyak liku-liku kehidupan harus di hadapi dengan sabar sama ada pahit atau pun manis. 



ini logo Founder of Einaangel Network pemilik blog einaangel.blogspot.my

Mari kita tengok gambar pengantin baru, nampak berseri Puan eina ni semenjak bergelar isteri, " AWAS, JIKA TERKENA VIRUS PENGANTIN! "


Pengantin mula berdebar "dub-dap, dup-dap" macam orang selepas lari maraton jantung berdegup dengan kencang sebab akan jadi isteri orang. Cover debaran dengan ambil gambar sana-sini supaya orang tak perasan. Bila pengantin bersalaman dengan keluarga dan berasa sedih kami yang sebak, apakah maksudnya ini?




Di apit dengan beberapa orang bridesmaid yang super cool, menemani pengantin yang agak nerves tapi virus nerves itu pindah kat para bridesmaid. Kami pula yang dup-dap, dup-dap taw, Pengantin membawa virus dan ada di antara kami tak boleh tidur, eh... orang lain yang kawin orang lain yang nervous sampai ambil gambar pun bergorang.



Majlis berarak pengantin perempuan bertemu pengantin lelaki di bawah cahaya matahari dalam keadaan panas terik tetapi pengantin tetap senyum sokmo sebab dapat jumpa buah hati. 



Kami para blogger pula mula naik pelamin bila pengantin sedang menikmati majlis makan beradap. Ina Ainaa, @bearyblossom@shiqinsunshine @iuzira dan @eyzamiel.


Wah, lepas habis majlis, pengantin terus bergambar dalam bilik pengantin. Nampak sweet ja tau jelez iall. Akhirnya jadi isteri orang kawan kita sorang ni. Puan Eina sudah berpunya.

10 Jan 2016

kenanga wholelesale city-tempat borong murah

Assalamualaikum 

Dah lama aku nak cari dress, bila dah jumpa walaupun ia agak murah tapi aku masih tak mampu memilikinya. Betapa nak berjimat duit, mungkin ini bukan rezki aku kataku dalam hati. walaupun teringin sangat nak beli dress macam tu. Meronta-ronta hati aku, Ini semua gara-gara tak dapat buat kad LRT. Okey, cerita bermula kad matrik hanya boleh di gunakan sehingga 7 januari 2015, di sebabkan nak harga murah naik Ktm roommate aku ajak keluar buat kad ktm tapi nasib tak menyebelahi kami, nak buat kad Ktm sehari hanya limited 200 orang sehari. Jadi kami berniat nak buat kad LRT pula tapi nasib yang sama menimpa kami. Kitorang sampai pukul 4.30, nak buat kad LRT sampai pukul 4 petang sahaja. 


Nadiah, roommate aku ajak pergi masjid jamik untuk menghilangkan kegegeraman yang kitorang alami. Aku dah lama nak beli dress bila ternampak, wahhh teruja habis tapi sebelum tu tanya makcik tu harga sehelai berapa. Bila dia bagi RM70 agak murah, kalau online mau dekat RM85 pastu aku try mintak murah dia bagi Rm65 pastu makcik tu cakap kalau adik nak beli acik boleh kasi harga Rm60. Terus bling2 mata aku, Nak ke tak nak ke tak? dua ke tiga kali aku pikir, kalau tak beli rasa macam sayang dah lama cari tapi aku terpaksa lupakan buat sementara waktu. ini bukan menghilangkan kegegeraman tapi menambah geram. " sabar-sabar lain kali boleh datang lagi".

Dah sampai bilik, pikir...  jangan ada orang beli dress tu sebab nanti aku nak datang lagi. Lepas tu, kebetulan kawan aku si Manisah ajak teman pergi kenangan, bila dia cakap tau tak kenangan, aku Blur tak pernah dengan nama tempat tu, aku try google Kenangan rupanya ia nama singkatan KWC aku baru teringat pernah jejak sekali tapi masa tu tak banyak lagi barang. Itulah padahnya nama penuh tak tau nama singkatan ja tau Kenanga wholelesale city ialah KWC.


Manisah, korang panggil dia maniz. Dia ni sanggup turun KL semata-mata nak survey harga dekat KWC jadi aku pun teman dia. Aku tak terfikir pun KWC ni tempat borong barang yang aku tau dekat GM klang sebab duduk dekat Klang tu yang tau, cuba aku ni orang sabah mesti tak tau KWC tu apa GM tu apa? tapi ramai yang ingat aku ni orang sabah.


Sebelum pergi KWC aku cadang nak buat kad LRT, dalam pukul 12 lebih juga sampai, lepas sampai tu katanya borang habis.  Ish, rasa nak marah je pakcik tu katanya borang habis datang lain kali je dik tak kanlah aku datang LRT untuk menghabiskan duit naik LRT je, tapi tak dapat buat kad. Baru tengah hari kot bukan petang dah la naik KTM lambat tapi pakcik tu suruh datang cepat kalau naik KTM pun lambat macam mana nak datang cepat.


waktu untuk buat kad
LRT : isnin hingga sabtu buka sehingga jam 4 petang ( buat di pasar seni)

dokument yang di perlukan
  • salinan kad matrik
  • salinan ic
  • surat pengesahan pelajar dari kolej/universiti yang sudah belajar melebihi 6 bulan
KTM : isnin hingga jumaat buka sehingga 5 petang ( buat di KL sentral )

dokument yang di perlukan
  • salinan kad matrik
  • salinan ic
  • borang KTM yang telah disahkan oleh kolej/universiti.
Nak pergi KWC kena beli token ke hang Tuah naik monorel, bila dah beli token ke monorel tanya kaunter dekat pasar seni macam mana nak pergi hang tuah kalau dari pasar seni katanya kena pergi KL sentral, aku dah blur balik tak boleh ke terus naik monorel? di sebabkan masih blur naik je LRT pergi KL sentral masukkan token tapi tak boleh detect. Nasib baik ada akak jaga KTm dekat sebelah aku, tanya dia " kak, macam mana nak naik monorel tapi kitorang dah beli token dekat pasar seni?" than, akak tu cakap kene pergi masjid jamik lepas tu naik monorel kalau tak token adik akan burn". Okey, direction yang ni aku paham.

So, kena naik LRT balik lepastu tukar naik monorel, nasib baik LRT dan Monorel ni tak payah tunggu lama macam KTM. Nampak tak betapa serabutnya aku kena tukar sana tukar sini, walaupun sesat kejap sekurang-kurangnya dah tau macam mana nak ke KWC. dah sampai tempat yang di tuju, tempat yang pertama pergi ialah food cord, perut lapar wey dari pagi tak makan. Hilang tenaga nanti nak shopping tak semangat. Tempat makan paling atas tingkat 7, awatlah tinggi sangat.


"maniz, jomlah kita tengok dari atas dulu lepas tu ke bawah"
"me : oh, okey gak nanti boleh terus balik tak payah naik atas turun bawah".


kitorang lalu jalan belakang, jadi nampaklah bangunan ini, tapi kena jalan kaki dulu agak jauh sikit nak ke KWC.

memang banyak baju murah-murah, kalau beli banyak lagi murah biasanya siapa yang nak buat bisnes mereka akan datang sini untuk borong. Jalan-jalan tengok satu-satu barang banyak giler murah. kalau beli satu harganya biasa macam kita pergi tempat lain shopping complex. Aku dah mula seronok berjalan sampai tak sedar masa berlalu 3 jam survey barang tak rehat langsung dasyat betul aku. Bertambah exited bila nampak dress yang aku jumpa dekat masjid jamik jauh lebih murah, terus beli tanpa fikir, buat masa ini kedai tu letak harga borong lepas raya cina kalau nak dapatkan harga murah kena beli 3 helai mix baru dapat harga borong ia dekat tingkat 5.



Kedai ini pun murah, dekat atas tu pun dah tulis dengan nyata pemborong pakaian yang patung tu pakai harganya tak sampai RM50 pun.

Ada hikmahnya, menyesal tak beli dekat masjid jamik? jangan pernah menyesal. "Maniz yang nak survey barang aku yang beli sampai geleng-geleng kepala dia ". barang dia tak dapat lagi. Bila nampak baju kurung aku cakap kat maniz beli-beli buat raya... tergelak dia, katanya raya lama lagi puasa pun belum. weyyy, murah kot baju kurung Rm29-Rm35 mana nak dapat dekat tempat lain kain pun cantik.

kami teruskan perjalanan survey kedai lain cantik-cantik bajunya, nampak je harga murah kitorang akan masuk kedai itu. Kalau kedai tu tak tunjukkan harga kitorang tak masuk, aku cakap kat maniz mesti mahal jadi skip kedai tu masuk kedai lain. Best masuk kedai murah-murah ni berbaloi dengan ekonomi tak menentu sekarang ni dan yang penting tak payah tunggu sale. Sale pun tak semurah ini tau. Maniz pun beli satu baju kurung memang cantik baju tu dari China, kalau dekat luar mesti dalam Rm59 kain cantik baju lawa mestilah mahal.

sampai tingkat bawah, banyak kasut tapi aku tak beli sebab designnya aku tak minat walaupun lawa-lawa. Baju budak pun ada tapi tak banyak baju lelaki apatah lagi tak banyak juga. Okey, kepada lelaki di luar sana kalau nak jimat dan nak ajak bini atau makwa korang shopping boleh datang KWC mesti dorang suka. 

Aku rasa dah macam nak dekat tahun baru cina je, tanglong dah terpasang nampak meriah, dekat belakang tu pintu automatik masa nak keluar dari bangunan ni tak perasan sebab macam dinding, kalau lut sinar baru nampak jelas terpusing-pusing juga nak cari jalan keluar.

Lama tak juma maniz dekat 3 tahun juga, orang jauh susah la nak jumpa.

Aku cadangkan dekat korang nak beli baju raya jemput singgah sini mesti korang nak beli borong 3 helai pasang baju sebab bawak Rm50 pun dah cukup blouse pun murah. Kalau nak belikan untuk 1 keluarga kena bawak duit lebih sikit takut tak boleh kawal nafsu macam aku ni. Tengok semua murah, macam mana nak kawal nafsu membeli ni kalau pergi hari-hari tu lain la cerita.

13 Dis 2015

Salina herbs

Assalamualaikum 

Pada 12/12/2015 aku telah di jemput oleh salina herbs untuk produk yang semakin popular, bagi menera yang ingin kekal cantik dan menawan boleh mencuba salina herbs ia telah beroperasi sejak 8 tahun yang lepas dan ia adalah syarikat bumiputra. Bermula modal yang sedikit iaitu hanya Rm500 kini mempunyai banyak rangkaian kedai jamu dan butik kecantikan sendiri mereka adalah pasangan suami isteri Mohd Zamzuri Zahari dan isteri, Nor Salina Abd Sani.



Ini adalah pengasas Salina Beauty/ Salina herbs nampak mudakan kredit Halimbrother

Terdapat pelbagai produk yang terdapat di Salina beauty seperti Perfect White slym (minuman tambahan kolagen) Slimax white cafe (kopi) , corong resdung, Minyak kelapa dara, Mandian Mujarab,dan pencuci wanita. Harga yang ditawarkan juga adalah serendah RM19.90 sehingga Rm150.00. Bagi warga Putrajaya yang ingin dapatkan produk salina herbs/salina beauty korang boleh dapatkan di Alamanda putrajaya. Kandungannya adalah hasil adri ramuan semulajadi dan kaya dengan pelbagai ramuan herba asli yang dijamin halal dan selamat digunakan untuk wanita dari semua peringkat umur. dan ia sentiasa memantau dan memastikan produk keluaran syarikat bermutu tinggi, selamat digunakan mendapat kelulusan KKM ( kementerian kesihatan malaysia).

Produk yang terlaris dan mendapat tempat di hati wanita ialah jus kemdali dara. Produk ini untuk mengekalkan kecantikan dalaman dan juda luaran wanita. Ramuannya daripada bahan-bahan asli seperti tumpuhan, daun, akar kayu, buah-buahan, bunga-bungaan asli yang mempunyai khasiat tersendiri. Korang yang dah kawin tu kena dapatkan jus kembali dara tau bagi suami lagi terpikat. Selain itu, dapat memberi kesan kepada intimasi wanita yang belum kawin pun boleh rasa sebab ia dapat merawat masalah keputihan, dan kurangkan senggugut juga melambatkan proses monopous jus kembali dara berharga RM43.90 ada satu perkara lupa nak bagi tau kalau korang datang bulan berhenti seketika minum jus dara ni lepas habis period boleh sambung minum selepas betul-betul rasa kering sekurang-kurangnya selepas 5 hari ya. 


Ini adalah produk Salina beauty, bukan sahaja ada produk kesihatan malah terdapat juga kosmetik dan skincare. 
Ini adalah antara produck Salina beauty yang mendapat permintaan ramai. 


Demo daripada kak Nora wah, makin nampak macam anak dara lepas minum jus tu. Minum sekurang-kurangnya dua sudu dan berhenti seketika apabila korang period khas untuk wanita sahaja.

Kebanyakannya produk salina herb ini lebih kepada resepi memikat suami, kalau nak tau macam mana resepi memikat suami kena tau apa khasiat yang terdapat dalam produk Salina beauty.
harga jus kembali dara ialah  WM RM 43.90 / EM RM 46.90 korang boleh dapatkan di shah alam atau putrajaya 

- Merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur
- Menaikan tulang punggung & payudara wanita agar lebih montok dan anjal
-  Menyuburkan rahim & peranakkan wanita (baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat)
- Menegang & mencerahkan kulit
-  Melambatkan proses menopaus
- Memberikan tenaga dalaman wanita
- meningkatkan sistem imunisasi
- Mengurangkan senggugut
- Menambahkan keinginan seksual wanita & mengeratkan hubungan suami isteri
- Sesuai untuk semua wanita sebelum atau selepas rumahtangga
- Membantu mengatasi masalah keputihan
- Mengetat dan mengecutkan rahim (bagi wanita lepas bersalin)
- Menguatkan otot faraj dan mengetatkan faraj
- Menambah kolagen dalam badan
- Mencantikan kulit dan nenaikan seri wajah
- Membantu menghilangkan bau badan
- Menyeimbangkan dan mengawal kelembapan vagina
- Membantu wanita dari dijangkiti penyakit kelamin yang disebabkan oleh jangkitan fungus dan bakteria


Kedua-dua produk ini memang bagus untuk wanita yang pentingkan penampilan luaran dan dalaman. sesiapa yang nak kurung tapi takde masa nak senam boleh minum kolecen slym kebiasaannya kolegen apabila kita minum putih tapi makin naik badan tetapi produk salina herbs ini merampingkan badan korang apabila minum.

Khasiat putri drink ialah


- meningkatkan keinginan seksual

- meningkatkan kesuburan wanita
- mengimbani hormon
- membantu mencerahkan kulit
- menghilangkan kedutan pada kulit
- membantu menegangkan kulit
- membantu mencantikkan dan menggebukan kulit
- membantu menambahkan tenaga

 perfect white slym kolegen 


- menurunkan berat badan dalam masa singkat

- menghilangkan bekas parut dan jerawat
- menghapuskan toksin dalam badan
- menguatkan dan mencantikkan kuku dan rambut
- mencerahkan lingkaran bawah mata dan penglihatan
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- merawat penyakit sembelit dan buasir
- memelihara kulit dari rekahan
- gabungan 11x stem sel dan lutein dan untuk merawat dan mencerahkan kulit


untuk maklumat lanjut boleh hubungi salina herbs :

no tel : 019-2796949
email : salinazherb@ymail.com

Cawangan Salina Herbs / Salina Beauty

shah alam

No.10 tingkat 1. Alam budiman, 
seksyen U10, Shah alam.

Putrajaya

No.26A, tingkat 1, Jalan Diplomatik, Presint 15, 
65025 Putrajaya. K03, 
Pasar Awam, Presint 16, 
Putrajaya.

K08, Lower Ground, South Area
Alamanda hopping Centre
Jalan Alamanda, Presint 1, Putrajaya

Official Website

Facebook


12 Dis 2015

contest review lynk.my 2015

Assalamualaikum 

Wow, ramai yang buat contest sempena hujung tahun sebagai penutup tahun 2015. Salah satunya ialah Contest Review Lynk.my 2015 apa yang menarik contest ini terdapat 3 kategori pemenang yang bertuah jadi korang tak perlu risau kalau kalah katogeri pertama, kategorinya ialah TOP SEO, TOP CREATIVE & TOP LYNKUNDI. 



Apa itu Lynk.my?

kebiasaannya apabila suatu tajuk entry yang panjang menyebabkan link itu kelihatan tidak cantik dan berpinar mata melihatnya, adanya Lynk.my ini memudahkan link sesuatu url nampak lebih kemas dan teratur ia adalah adalah laman web yang mempunyai sistem yang menyediakan perkhidmatan memendekkan pautan laman web (URL) secara PERCUMA. Lynk.my juga dikenali sebagai URL shortener atau URL Shortening atau URL Shrink di Malaysia.

pernah dengar perkataan URL shortener?
untuk lebih memudahkan korang faham aku bagi contoh Url  http://www.iuzira.com/2015/12/nikkori-pear-dan-japanese-sweet.html kepada http://lynk.my/wX4Y  ia lebih ringkas berbanding sebelum ini. Objektif Lynk adalah untuk membantu peniaga mengiklankankan perniagaan mereka dengan lebih mudah. Lynk.my memudahkan perniagaan atas talian setelah ia dapat dipendekkan. 

Apa yang menarik tentang Lynk.my?


Korang mesti terkejut tengok kucing-kucing ni macam nak terkeluar biji mata. Dorang sebenarnya teruja dengan service Lynk.my proses pendaftaran sangat mudah dan cepat makin teruja bila contest review ini menawarkan RM4000 kepada pemenang.

Sesiapa sahaja boleh joint contest ini tetapi peserta adalah rakyat malaysia dan penulisannya perlulah dalam bahasa Malaysia atau inggeris sahaja. Hadiah yang di sediakan ialah : 


Hadiah lumayan review contest yang disediakan:
Kategori TOP lynkUNDI
Tempat Pertama -RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100

Kategori TOP SEO
Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100

Kategori TOP CREATIVE
Tempat Pertama - RM1000
Tempat Kedua - RM500
Tempat Ketiga - RM200

Giveaway penyertaan ( sponsored by ikedaikami )
Inilah kelebihan Lynk.my



Cara memendekkan URL

hanya ada tiga cara step pertama  layari www.lynk.my ke dua masukkan link di korang di LYNK IT dan step ke tiga korang akan dapat link yang pendek daripada lynk.my


Cara Buat Duit Dengan Lynk.my

Tengok gambar pun dah boleh tau caranya mudah dan cepat untuk buat duit dengan Lynk.my iaitu tukarkan link pautan web atau blog dengan menggunakan Lynk dot my apabila korang share kita akan di bayar mengikut jumlah pelawat yang terhasil melalui link pautan jadi kalau nak banyak dapat duit dengan lynk jemput sedara dan kawan-kawan korang lawat blog atau web yang korang ada.
PENGUMUMAN PEMENANG

1. Pemenang ditentukan pada 29 Disember 2015 melalui fanpages lynk.my , email , lynk.my , support.lynk.my dan melalui telefon jika peserta mengisi data lengkap ketika berdaftar di system lynk.my.
2.   Hadiah akan diberikan secara perpindahan internet banking dalam tempoh 3-14 hari bekerja selepas pemenang diumumkan.

3.   
Hadiah Giveaway untuk penyertaan akan dipos dan akan diterima pemenang mengikut tempoh yang diberikan PosLaju.

pray MH!7

Nahas MH17 Terhempas di Ukraine