Header Ads

tema makanan merah?

Assalamualaikum 
apa khabar pembaca iuzira? masa untuk rakan-rakan berkumpul memang sukar selepas konvo, sume orang  teruskan hala tuju masing-masing. Kawan zira ada datang "Azmira" nak pulang baju konvo, tapi masa tu zira ada kelas sadis tak dapat jumpa die T_T. Lepas kelas member ada bagi masej yang die belom balik lagi happy the lucky (^_^). 
Tak tau pulak die datang naik kete slalu datang nek moto apa lagi terus kuar pegi Nilai semata-mata nak makan. Katanya, ada satu kedai makan ni sedap dan warnanya lain dari yang lain walaupun nama menunya sama tawww.



Selain Kuey Teow Kungfu yang berwarna merah, nasi pun warna merah bila makanan sampai agak pelik warnanya, emmmm bole makan ke benda ni? time tu walaupun lapa tapi takde selera makan nasi, jadi zira order Kuey Teow Kungfu, warna yang pelik tapi rasanya tak pelik sedap, ngapppp. makan dengan penuh selera....hahaha "gelak jahat" :P
 Okey, nasib baik warna air tak pelik, kalau tak memang zira bagi nama kedai tu restoren pelik tapi sedap :)
lepas makan kami plan singgah Gient Nilai beli barang sikit dan terus balik, ada member zira sorang ni, siap belikan pempers untuk anak die, nak bawakkan orang pandang laen macam  kalau kuar dengan mak-mak orang memang camni agaknya, katanya dekat kelantan barang mahal. Tu yang die beli tapi tak tau la camne die bawak balik naik flight, katanya letak kat dalam beg besar.
terima kasih sudi baca (^_^)

2 comments:

  1. awk... macam sedap jea makanan tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap... pasni awk bole la try (^_^)

      Delete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.