Header Ads

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum

Syarat-syarat wajib :
  1. Buat entri bertajuk Giveaway 5K Dunia sebenar Shida
  2. Copy and paste code yang telah disediakan dibawah
  3. FOLLOW BLOG dan LIKE kesemua PENAJA *wajib!
  4. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini
  5. Blogger yang join adalah mesti beralamat dalam MALAYSIA sahaja

jemput join

49 comments:

  1. hai... saya dr segmen sama.. dtg singgah sini.. & done follow..

    jemput singgah ke segmen saya pulak.. kalau boleh jemput la follow skali.. hehe..

    http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    gudluck..

    ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berkunjung, salam berkenalan

      Delete
  2. salam, dari segmen yg sama, done follow awk :)

    http://norshafikahaf.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  3. thanks zira sudi singgah..akak follow sini balik..gud luck jugak

    ReplyDelete
  4. singgah dari GA sama ^^

    http://didi-the-kaito.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. kembali membalas kunjungan :)

    ReplyDelete
  6. returning your visitation. all the best to u too hun! ^_^

    ReplyDelete
  7. Salam kunjungan dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  8. singgah sini balas kunjungan. sejuk mata memandang tengok blog ni ^_^

    ReplyDelete
  9. dari segmen sama dan follow :)

    ReplyDelete
  10. Balas kunjungan... terima kasih sebab singgah kat blog wan...

    hehe.. ^_^

    Dari:
    http://niahix01.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2, selamat berkunjung wan ^_^

      Delete
  11. singgah balas kunjungan.

    gud luck =)

    ReplyDelete
  12. Kiera singgah membalas kunjungan sis :)
    http://dewqracintakita.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
    p/s: Follow sini ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks....
      selamat datang ke blog

      Delete
  13. Salam , Nad singgah dari giveaway yang sama . All the best :) Blog Nad sini :)

    ReplyDelete
  14. salam..singgah balas kunjungan di sini. Good luck ye dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear, selamat datang ke blog

      Delete
  15. Salam dtg berkunjung di sini dari blog http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. kunjungan balas.... singgah dari segmen yang sama.... selamat bersegmen n good luck....

    ReplyDelete
  17. Cikgu Faiz singgah sini pulak ye...
    good luck :)

    ReplyDelete
  18. thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
    senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
    good Luck :)



    admin,
    www.duniashida.com

    ReplyDelete
  19. Hi dear! :) I wish you goodluck yeah!
    Lysa datang menjenguk dari GA yang sama ^^

    http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  20. vSalam perkenalan saya dari Segmen yang sama datang singgah , jemputt yea . Goodluck Awak-2
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/big-giveaway-by-iman-zakaria-huda.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/lucky-giveaway-by-tisya-fd.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/superb-giveaway-by-miss-1826.html

    ReplyDelete
  21. Saya datang dari Planet yang sama. Saya ditugaskan untuk mengawal kawasan disini Hihihi, kalau sudi, jom berbalas kunjungan
    http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  22. salam .. datang dari segmen yg sama..jemput singgah :)

    http://fynazshamz.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  23. Singgah sini..Done follow :)

    ReplyDelete
  24. good luck yaaa..

    http://www.munirahizzan.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  25. hai, saya datang singgah sini dari http://nikainaa.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    jom singgah ke blog saya pula :)

    ReplyDelete
  26. HYE! Blogwalking here. Jemput join Giveaway saya pula ye :)
    http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.