Header Ads

sesi photoshoot

Assalamualaikum 

memang dah lama tingin nak bergambar ala-ala model profesional, tapi bila orang tengah amik gambar mula la rasa cam kaku kaki ni nak berposing, pastu gaya pun cam robot takpun cam orang-orang kat sawah tu. sapa penah tengok orang-orang kat sawah? keje dia halau burung tapi tak bergerak dari pagi sampai petang. Cara zira ubah gaya bila nak bergambar nak tau camne? 

Bila kita tak merasa orang takkan tau....
ada yang suka bergambar tapi gaya sama je, 
ada yang suka bergambar tapi bermacam-macam gaya dorang buat,
dan ada yang suka bergambar tapi tak tau nak wat gaya apa, kena soh orang tunjukkan baru dia buat.

Tip bila depan kamera, tengok majalah fesyen muslimah, ualls bole praktis mana-mana gaya yang ada dan cuba ambil gambar hehe selamat mencuba. Biar nampak poyo asalkan bergaya depan camera, mula-mula memang janggal sikit sebab tak biasa bila dah biasa mesti ualls pandai reka gaya sendiri, nampak stylokan (^_^). Selain gaya model, ada cara-cara pakai tudung muslimah. Budak kegilaan pakai shawl pasti takkan lepaskan peluang untuk mencuba gaya baru tapi ada gak yang zira ubah sebab gaya dorang pakai shawl ada yang pendek jadi zira ubah jadikan panjangkan sikit dan ada yang reka gaya sendiri. 

Peluang tak boleh dilepaskan, dapat offer jadi tellent walaupun sehari dah bersyukur masa pukul 6.00 petang ingat nak amik gambar matahari terbenam tapi tengok cuaca cam nak ujan ikut rancangan kena wat jugak shoot sebab masing-masing sibuk mengalahkan menteri takde masa nak amik gambar pasni. Tempat shoot di Bukit Mahkota, sebenarnya tak tau kat mana dorang nak shoot, zira ikut jer sebab bukan zira yang amik gambar.
bila tengok gambar ni terasa cam model profesional pulak, ophhsss terperasan pulak :P


Memang cantik bila tengok gambar yang sudah di edit can gini, sapa berminat nak bergambar camni?? sila komen saya suka.....


umpama mencari satu harapan yang hilang, sedih tengok gambar sendiri dikelilingi hutan yang tidak lagi menghijau dikala kemarau yang telah menjelma.


mencari jalan baru menuju satu tempat menerangi kehidupan yang telah hilang.

yang berminat nak bergambar cam gini, harganya cuma Twenty unedited softcopy Ten edited softcopy, Selling Price: RM250 murahkan yang berminat nak tau pakej lain cam wedding, tunang dan lain-lain pakej boleh hubungi nombor yang ada. Masa nak amik gambar zira wat gaya sendiri dorang siap cakap penah jadi telent ke? apa lagi cakap la tak penah ni first time tau tapi sume gambar zira cam orang berpengalaman jadi model kalau ualls ikut tip yang zira bagi tadi mesti ada yang cakap benda sama.

Anda boleh hubungi :
Email : faridmansor7@gmail.com
Hotline : (+6) 013 685 6534

19 comments:

  1. saya sukaaa. aaa cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti bole contact, nombor yang ada
      (^_^)

      Delete
  2. cumel..cumel :)

    jemput join QA kite...tq :)

    http://nzaodonut.blogspot.com/2014/04/jomss-pakat-join-qasiri-1-by-nzaodonut.html

    ReplyDelete
  3. zirah nampak lain..cantik

    ReplyDelete
  4. Comey la zira....nmpk cm profesional.

    ReplyDelete
    Replies
    1. (^_^) malu saya Norliza Osman puji saya camtu

      Delete
  5. tah bila la nak merasa ada photoshoot bagai ni,, jelez tau,,

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.