Header Ads

jom iftar bersama pada 19 julai 2014


banner ni, sudah terangkan segalanya kepada yang berkesempatan pada tarikh tersebut bole la datang ke Saloma Bistro berbuka bersama rakan blogger yang lain. Sapa yang join, bagi tau la ye sebab zira pun join tapi kena balik awal sebab naik public transport.

Semoga majlis berbuka puasa ini berjalan dengan lancar, tema ARABIAN NIGHT nampak gah gitu, biasa kalau tema arabic mesti ramai pakai jubah hitamkan.... korang pakai apa macam mana kalau ada majlis bertemakan arabic? Sapa yang berminat boleh daftar DI SINI tempat terhad hanya 70 orang terawal ja.

10 comments:

  1. Replies
    1. di sebabkan terhad kena daftar awal

      Delete
  2. seronoknya..tak pernah merasa join event lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu free try la join, bila dah pegi skali mesti nak pegi lagi sebab best ^_^

      Delete
  3. Alaa..bestnye! Tapi tak dapat join pulak. Ana ade jemputan iftar lain pd hari tuu.. Hmm..

    ReplyDelete
  4. Ala dah tak boleh daftar lak...balik terawih tgk2 pendaftaran dah ditutup...uish...ruginye...baru je nak join benda2 cani...

    Entri terkini MINDAKABUR : Mindakabur Official Blog Facebook Page

    ReplyDelete
    Replies
    1. tempat limited, tu yang cepat penuh

      Delete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.