Header Ads

iuzira versi terbaru

Assalamualaikum 

Okey, apa yang korang tahu blog zira dah berubah wajah blog warna oren lembut kepada oren yang nampak lebih ceria dengan gabungan warna hitam yang kelihatan unik. Nak tau sapa yang design blog ni? apa korang dah tau, alooo baru nak bagi surprise, majuk 2 saat dengan korang. Header yang sebelum ni nampak macam sentuh sesuatu, okey sapa ingat tolong bagi tau? kalau yang dah lupa cepat-cepat makan kismis bagi ingatan kita kuat.   


Warna ni tak semua orang suka sebab aku suka warna yang lain dari orang lain, bezakan dengan blog-blog yang korang tengok, biasanya orang akan buat warna pink, hijau atau biru tapi yang zira pilih warna oren bergabung meletup dengan warna hitam kan kebabom bila buat lain sikit. 




susah nak cari maksud warna oren ni, kalau ada pun tak banyak, okey selain tu maksudnya boleh tengok kat sini maksud warna kegemaran.


Eh, tetiba cerita pasal warna pulak, maaf lari tajuk, huhu okey kembali kepada tajuk asal blog versi terbaru ini di reka oleh Sheda Ucu. Korang yang berminat nak suruh dia design boleh Pm dia tapi kena ikut barisan sapa order dulu blog dia yang akan siap dulu. Nak tengok design yang dia pernah buat sebelum ni boleh klik www.shedaucu.com


Macam-macam ada, nak reka sendiri pun boleh tapi kena bagi tau detail apa yang korang nak letak dekat blog. kalau tak bagi lain la jadinya, korang pun boleh bagi contoh blog yang korang minat.




Yang ni blog muka baru zira, cun tak? tolong la jawab "ya" supaya aku terasa bertuah menjadi antara gadis yang cun melecun. 




inilah blog muka lama,korang dah ingat ke blom?

Sebelum ni ada orang tanya macam mana nak buat blog? zira cuma boleh tunjuk sikit jer sebab bab edit mengedit ni aku pening lalat sikit, bila blog jadi lain dan tak betul sikit mula la gelabah tak tentu arah dah macam cacing kepanasan. 

So, korang boleh belajar edit mengedit ni dekat blog yang banyak menyediakan tutorial untuk blog ataupun kalau malas nak mengedit macam aku ni "padahal tak reti edit blog" korang boleh minta tolong sesiapa untuk editkan blog korang. Okey, sekian saja entri kali ini.

8 comments:

  1. Cantik laa.. warna ni rare sangat. suka :D Heee...

    ReplyDelete
  2. Cantik.. Sekali sekala kna jgk ubasuai..

    ReplyDelete
  3. cun kalau tak pakai spek hitam...

    err....kbai...

    ReplyDelete
  4. orange is a new black..cantekkk!!

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.