Header Ads

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

Assalamualaikum 

Website shopping online Malaysia menganjurkan giveaway khas untuk blogger Malaysia sempena Jualan Raya Meletop 2015 di nile.com.my.  Persiapan untuk raya kepada mereka. Persiapan untuk raya kepada mereka yang mencari keperluan untuk hari raya dan barangan yang telah di tempah akan di hantar ke rumah anda dengan FREE DELIVERY.

Sebelum ni aku memang pernah dengar ramai yang kata nile.com.my ni barang dia murah tapi cume aku belum sempat terjah lagi laman web dia. Kalau nak tau apa yang ada kena klik link nile.com.my. Selepas aku tengok barang yang ada kat situ nak tau first barang yang aku tengok ialah beg. Potongan harga khas untuk pelanggan di luar sana sangat berbaloi. 


cara mudah untuk memenangi hadiah daripada nile dengan hanya 4 syarat sahaja hanya di www.nile.com.my 

5 x Pemenang Bertuah RM 150 Shopping Voucher Nile.com.my


1.   Tajuk : “Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan link kan kat banner tu dengan  LINK ini

3. pilih 5 items daripada “Jualan Raya Meletop 2015”, contoh dekat gambar di bawah

4.  Email kan terus kepada give_away@nile.com.my berserta dengan detail dan tajuk :
Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :


product : MSCAB07328 Men Casual Shoes
Price Meletop : RM32.9
Date: 02/07/2015
Time: start: 2.00pm 
Quantity:  1



product : WSLX40904 Candy Color OL Heel
Price Meletop : RM26.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 2.45pm 
Quantity:  1














Product: Haniya Printed Blouse
Price Meletop: RM17.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Quantity: 200 pieces











Product: Haniya Mix Color Blouse
Price Meletop: RM19.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Quantity: 80 pieces









Product: Crocodile Design 3-in-1 Woman Bag
Price Meletop: RM28.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Quantity: 200 pieces




Due Date untuk korang submit entri Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015 
check result di sini
14/7/2015, 11.59 p.m

2 comments:

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.