Header Ads

Muslim niaga dropship terbaik

Assalamualaikum
klik sini untuk join

APA ITU MUSLIM NIAGA? 
portal yang menyediakan servis perniagaan yang berbentuk dropship. Anda bole pilih produk yang anda minat anda yang tetapkan harga, anda juga boleh guna harga yang di sediakan. Peta Lokasi Pejabat MUSLIM NIAGA anda juga boleh mengambil sendiri produk MUSLIM NIAGA. Kalau anda nak beli borong untuk saudara atau rakan-rakan terdekat boleh ambil produk yang ada di sana.

PERKHIDMATAN
Membantu usahawan dropship memiliki laman web kedai online sendiri dengan dilengkapi dengan 300+ produk serta borang tempahan, sistem bayaran dan juga blog. MUSLIM NIAGA juga menjaga keselamatan website dan 'maintain' server hosting & domainjadi anda tidak perlu pening kepala juga berlaku masalah teknikal terhadap website anda. MUSLIM NIAGA juga bertanggungjawab terhadap perniagaannya yang anda lakukan.

Tidak Perlu Simpan Stok                                                                                                              Jika anda menjadi salah seorang dropship anda tidak perlu simpan stok, tapi masih boleh beli dengan harga borong seronok bukan? biasanya bila kita nak beli borong kena simpan stok untuk dapat harga murah MUSLIM NIAGA memang berbeza dengan perniagaan lain. Disini kita bole lihat keuntungannya jika mahu beli dengan harga borong. 

Anda boleh tengok carta aliran ini bagi lebih memahami sistem dropship MUSLIM NIAGA  cara yang sangat mudah, perniagaan yang sesuai secara part time kepada full time bagi mereka yang kurang yakin dengan perniagaan ini. Terdapat perbagai pakej mengikut kemampuan masing-masing. Terdapat 3 pakej yang anda boleh pilih :-


1. Pakej Asas bernilai RM450

2. Pakej pro bernilai RM670

3. Pakej Premium bernila RM880

Contoh Kedai Online Peniaga Dropship Muslim Niaga


                              

salah satu perniagaan dropship yang ada, pelbagai produk yang disediakan sangat menarik pelbagai pilihan untuk pelanggan seperti pakaian, aksesori, wangian, kesihatan, kecantikan, kecergasan, buku islamik dan sebagainya.

                                                       

 TESTIMONI  



Ini adalah testimoni pelanggan yang berpuas hati dengan perniagaan MUSLIM NIAGA. ia memberi peluang kepada mereka yang ingin membuat perniagaan secara online juga sesuai kepada surirumah, pelajar serta mereka yang ingin mencari pendapatan sampingan.


jika ada pertanyaan tentang MUSLIM NIAGA boleh hubungi mereka


KENAPA KENA DAFTAR MUSLIM NIAGA?
Perniagaan yang mudah kita hanya perlu promosikan produk dan uruskan tempahan dan terima bayaran daripada pembeli dengan harga pasaran Keuntungan yang kita dapat milik kita benda yang membuatkan kita minat ialah tak perlu ke pejabat pos bagi menguruskan pembungkusan dan penghantaran. 

CARA MENJADI EJEN DROPSHIP
Dengan 3 langkah mudah, anda boleh mendaftar menjadi agen. Caranya :

1. Pilih pakej yang ditawarkan mengikut kemampuan anda
2. Buat pembayaran mengikut harga pakej pilihan anda
3. Beri maklum balas mengenai nama domain kedai online anda

Bagi anda yang berminat dan ada sebarang pertanyaan boleh hubungi Muslim Niaga di :
Website : Muslim Niaga
No Tel : 011 142 601 61
Twitter : @mndropship
fanpage : Muslim Niaga
Muslim Niaga di Ruangan Bisnes Alternatif


34 comments:

  1. diorang tawarkan platform yg laen drpd yg laen..

    Contest SEO Muslim Niaga

    ReplyDelete
  2. tak yah pening2 nk cari bahan utk berniaga semua dah ada dekat muslim niaga

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. lawat entry sy juga di http://www.sop.name.my/2014/02/review-muslim-niaga-dropship.html

      Delete
    2. thanks... good luck juga

      Delete
  4. satu platform yg bagus kan :) gdluck juga utk iuzira..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memudahkan untuk orang yg berniaga on9, tq

      Delete
  5. Goodluck... Saya pun join juga...

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2014/02/muslim-niaga.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berkunjung, semoga berjaya

      Delete
  6. Semoga berjaya dengan contest ini. Sayapun masuk juga.

    ReplyDelete
  7. terbaik!!.. good luck n semoga menang nanti.. :)

    www.myinfo4u.net/muslim-niaga-dropship-sistem-terbaik

    ReplyDelete
  8. Moga dengan adanya platform dropship muslim niaga ini dapat meningkatkan lagi ekonomi penduduk muslim di malaysia khususnya =)

    Jom Terjah : Muslim Niaga : Platform Dropship Produk Islamik

    ReplyDelete
  9. Goodluck izu ... saya pun join gak ni ...

    Muslim Niaga Dropship untuk produk muslim bagus sangat ni ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks... semoga muslim niaga berkembang maju

      Delete
  10. semoga kita sama dapat membantu memperkembangkan perniagaan muslim niaga.

    adarain.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama kembangkan islam (^_^)

      Delete
  11. semoga berjaya dalam kontest ini..

    p/s: Jom baca entri terkini saya di [SINI]

    ReplyDelete
  12. good luck..selamat berjaya

    ReplyDelete
  13. menarik zira... sy pun baru join contest nih...

    http://akumasihjunior.blogspot.com/2014/02/contest-seo-pernah-dengar-muslim-niaga.html

    ReplyDelete
  14. review yg menarik, good luck ye dalam contest ini, iu-hazirah,,

    MUSLIM NIAGA

    ReplyDelete
  15. Muslim Niaga membuka peluang perniagaan yang boleh menjana keuntungan berlipat ganda. Tak perlu pening pikir pasal stok. Juz daftar sebagai ejen n dah boleh berniaga. Terbaik la Muslim Niaga! All d bez sis zira...

    Muslim Niaga Platform Dropship

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck, ni la peluangnya dan jangan di sia-siakan, dropship terbaik

      Delete
  16. menarik la..rase nak join plak

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.