Header Ads

VAPEFEST 2015 | vape for charity

Assalamualaikum 

Nak tanya, sebelum ni korang pernah tak dengar vape for charity? Untuk pengetahuan para vapor ada satu festival selama 2 hari iaitu pada 17 dan 18 oktober 2015 bertempat di Shah Alam conventional Centre. Tiket untuk festival ini tidaklah terlalu mahal hanya RM3 untuk tiket biasa dan RM10 untuk VIP. Tujuannya adalah untuk mengumpul dana dan sebanyak 50% daripada hasil jualan tiket akan di sumbangkan kepada badan kebajikan seperti anak yatim, dari Pusat Budaya Harapan serta tabung Gaza. 


Sidang akhbar sedang di jalankan di SACC convention centre

Walaupun aku bukan seorang vapor tetapi untuk mengetahui lebih lanjut tentang vape sidang akhbar telah di jalankan. Aktiviti serta perancangan ketika vape festival sangat menarik, bukan di Malaysia sahaja dapat sambutan tetapi dari Indonesia, Singapore dan Brunei juga mendapat sambutan.


Festival ini pasti menarik dengan aktiviti yang bakal di adakan sepanjang 2 hari, persembahan dari artis (Uchop Bukan Sekadar Rupa dan Aliff AF), pertandingan "Cloud Competition" dan "Cloud Skill". Hadiah yang ditawarkan sangat lumayan iaitu RM1000. 

Selain itu, ada sedikit maklumat mengenai vape yang akan dikongsikan oleh pengasas MOVE ( Malaysian Organisation of Vape Entity ) iaitu badan bukan kerajaan. Info ini untuk memberi penerangan kepada orang ramai dan membendung tanggapan negetif tentang vape. 

Kepada perokok yang cuba hendak berhenti rokok, korang boleh tukar kepada vape untuk memulihkan kesihatan, info tentang kesihatan juga akan diterangkan semasa vape festival. Aktiviti-aktiviti lain ialah Mods & E-Liquids Exhibitions, 100 Top Vape Brandings, Vapor with Latest Technologies, Vapor with Lowest Price Ever, Freebies, Lucky Draw, Charity & Donations, Competitions, Vape Talk, dan Stage PerformancesAntara penaja VApeFest seperti fruit Ninja, Brepus Vapers dan Vape Empire Sdn Bhd.


Para vapor Malaysia, jom meriahkan Vape Festival 2015 sambil beramal bertempat di Shah Alam Convention Centre pada 17-18 october 2015. Bisnes penjualan vape juga turut di adakan ia memberi peluang kepada penjual vape untuk maju dalam bisnes ^_^


Contact No : 011 26261656 / 019 2796275
omgvapefest@gmail.com
Facebook/Instagram : @OMGVAPEFEST

1 comment:

  1. You have a genuine capacity for composing one of a kind substance. I like how you think and the way you speak to your perspectives in this article. I concur with your mindset. Much obliged to you for sharing. weed vape pen

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.