Header Ads

shopping online dengan getex dan dapat cashback setiap kali buat pembelian


Getex.my  beri peluang kepada mereka yang gemar shopping online dan dapat cashback, ayat baru sikit dah seronok dengar "baca sambil senyum girang" jarang kita dengar laman web ini dan beri cashback setiap kali beli barang, mungkin kita rasa asing lagi terhadap laman web Getex.my sebab tak tahu apa kelebihannya dan rasa sama saja dengan laman web yang ada, tapi tak sangka ia lain dari yang lain dan seperti memberi sinar untuk aku shopping dengan getex selepas ini untuk dapatkan cashback apabila shopping online.


Getex adalah salah satu laman web yang memudahkan kita untuk membeli belah secara online, Di zaman teknologi sekarang ramai anak muda dan ibubapa gemar shopping online untuk mendapatkan barang yang di inginkan. Tak hairanlah, kalau stok cepat soldout, shopping dengan Getex sangat berbaloi sebab kita boleh dapatkan kembali pulangan selepas shopping, walaupun nilainya sedikit tapi berbaloi daripada tak dapat apa-apa. Kita boleh tebus kembali setelah terkumpul pulangan sehingga 12%. Bagi aku 12% bukan sikit nilainya.


Macam-macam korang boleh shopping di Getex.my  antaranya Lazada, Zalora, Groupon, Ensogo, Agoda, Sephora, Airasiago dan banyak lagi dan ada 70 ++ Online seller banyak tak? mohon terjah getex untuk lihat sendiri dengan lebih terperinci.


Cara untuk dapatkan pulangan perlu daftar terlebih dahulu:

 1. Daftar @ Sign Up di laman web Getex.my
Bila dah daftar, boleh mula shopping, pilih dahulu yang mana berkenan mesti korang pening, tak tahu nak pilih apa. 
Klik stores, dan pilih mana-mana shopping online yang korang suka. Aku shopping dekat LAZADA

 2. Selesai pilih klik gambar barang tersebut.

Di sebabkan aku punya powerbank cepat habis bateri, jadi tambah lagi satu koleksi PowerBank, tengok harga pun murah. aku ada tengok powerbank macam ni harga RM60+ jadi pilihan terbaik dan jadi pembeli bijak shopping online di getex


Sebelum itu, korang kena isi maklumat yang di perlukan terlebih dahulu iaitu pembayaran melalui apa.isi maklumat yang seperti di atas, ia berada di shop now, untuk cashback di laman web Getex.my

1. Tarikh
2. Order Number iaitu bila kita beli akan dapat email daripada lazada atau pun dorang akan bagi masej kat kita order number jadi isi order number yang di beri.
3. order subtotal ialah harga barang
4. product name ialah nama produk yang kita beli

rujukan blog ini dan ini korang jangan tutup Getex.my kalau tak nanti tak dapat cashback selepas shopping.kalau tak puas lagi nak shopping klik continue shopping. 
Okey, selepas korang berjaya shopping, akhir sekali akan ada gambar ini. thanks you.


Sekarang korang boleh tengok barang yang di order berada di mana. Tak zabar nak dapat powerbank, harap selamat sampai ke tangan aku.Korang boleh tengok jumlah cashback kat sini. Berapa banyak pulangan yang dah dapat setelah shopping.


cara untuk dapatkan cashback.
 sama-sama kita dapatkan pulangan selepas shopping. Boleh tengok 3 steps yang ada di atas. jadilah pembeli yang bijak, sama-sama kita daftar Getex.my , kepada penggemar shopping online korang wajib daftar.  • Nak shopping online mestilah melalui Getex.my   
 • Getex.my pilihan terbaik
 • Boleh dapatkan pulangan selepas shopping di Getex.my
 • hanya Getex.my sahaja menawarkan cashback kepada pembeli
 • banyak kedai online di Getex.my
 • Nak travel pun boleh melalui  Getex.my
 • Jom sertai Getex.my

8 comments:

 1. Murahh betul barangan gadget kat siniii...

  ReplyDelete
 2. Wah menarik ni..apalagi jom shopping

  ReplyDelete
  Replies
  1. senangkan, tak perlu cari laman web lain kalau nak shopping, kat getex semua ada

   Delete
 3. Wah menarik ni..apalagi jom shopping

  ReplyDelete
 4. getex ke gatex hihihi... pening sudah

  ReplyDelete
  Replies
  1. maaf, ada kekeliruan di situ dah betulkan

   Delete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.