Header Ads

Promo Free Agent Imaan Sign Up Sehingga 30 April

Promo free agent sign up sehingga 30 April, Daftar Percuma sebagai angel Imaan bukan mudah kita nak jumpa produk yang menawarkan daftar percuma ni. Selalunya kena keluarkan modal harga asal Rm432, yang percuma kebiasaannya dropship betulkan. Siapa dekat sini adalah peniaga? mesti anda setuju apa yang Zira bagitau ni. Masuk Mei akan dikenakan yuran. 

Promo ini di buat di sebab HQ telah membuat pengubahsuaian sistem agent di samping beri peluang kepada mereka yang kurang modal untuk berniaga, jadi anda tidak perlu susah-susah mencari modal untuk jadi agent. Terdapat lebih 5 produk yang anda boleh jual untuk menambah duit saku, anda boleh memilih produk yang anda suka untuk di jual.




HARGA

Kini dengan sistem baru harga, stokis, agent dan dropship adalah sama, jadi kita sama-sama untung serta tiada pertikaian stokis/leader harga murah, Jom bisnes sama-sama tapi kita tetap satu kumpulan. Sistem ini akan berkuatkuasa bermula 25 april dengan pembelian tisu kuning sahaja, produk lain akan gunakan sistem ini pada bulan ogos.

KEBAIKAN SISTEM EJEN IMAAN YANG BARU

✅Bina empayar perniagaan sendiri.
✅Mudah untuk daftar ejen, bina dan minitor team. 
✅Sistem pembangunan leader yang mantap. Everyone can be a leader.
✅Pembelian direkodkan secara sistematik. 
✅ Jumlah modal kecil dan pembelian yg flexible.
✅Tak perlu nak hantar / pos barang kpd team ejen.
✅Meminimumkan risiko ejen menyimpan stok sebagai liabiliti. 
✅Boleh set target income sendiri setiap bulan dan ada penyata pendapatan ( boleh guna untuk apply loan bank)



CARA PENDAFTARAN SISTEM ANGEL

STEP 1: Selepas mendapat SMS sila tekan link https://angel.imaanworld.com/login yang tertera di pesanan tersebut. Sebelum itu anda perlu whatsapp Zira untuk dapatkan nombor id www.wasap.my/60193922261/FreeAgentImaan

STEP 2: Buka URL menggunakan browser/google chrome yang tertera (step ini BOLEH berbeza untuk setiap telefon dan ada juga telefon yang akan terus link ke internet browser).

STEP 3: Gunakan Nombor ID yang di berikan di dalam SMS di Step 1 sebagai ID Login / Email dan Nombor Mykad sebagai katalaluan. Boleh tekan "kekal login 30 hari" dan login.

STEP 4: Lengkapkan segala maklumat yang di minta dengan TEPAT dan tukar katalaluan anda di bahagian katalaluan baru.

STEP 5: Tekan Simpan .

STEP 6: Pendaftaran telah selesai sepenuhnya untuk diri anda sendiri sekiranya telah terlihat MAIN PAGE.

Daftar sekarang sebelum terlambat. Rugi tak grab peluang yang tinggal beberapa hari sahaja lagi ni. Zira pun tengah cari agent seluruh Malaysia, Singapore, Brunei dan Indonesia untuk kembangkan lagi team Iuzira beauty. Harga memang berbeza dan untung pun mesti dapat lebih. Anda sangat beruntung sebab masa mula-mula joint Imaan ni modal yang zira keluarkan tu rasa banyak tapi anda boleh dapatkan secara percuma, tak perlu tunggu lagi terus je klik whatsapp untuk joint imaan. 

13 comments:

  1. Ari ni last promo..ok amik peluang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh pm nombor dekat atas ya

      Delete
  2. I like the makeup cleansing wet wipes its so convenient for travelling.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes, this wet tissue very easy for cleansing makeup

      Delete
  3. Wah mcm menarik je sbb free.. Hehe.. Skrg pon dh byk produk dr imaan kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best, saya suka pakai shampoo

      Delete
  4. wah ade promo untuk jadi agen. Tengah fikir juga nak dropship barang. Tengok iman ni dah dikenali, rasa nak jadi drobship je. Cari duit sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh kak nad, tapi DS dah takde sekarang semua angel, kak nad boleh jadi angel kalau takde masa nak pos hq boleh pos kan

      Delete
  5. Banyak rupanya produk dari Imaan ni..akak ingatkan ada tisu tu je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam2, sekarang dah banyak kak

      Delete
  6. Wah ada promo percuma untuk daftar jadi agen ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a, lepas ni senang nak jual melalui sistem

      Delete
  7. Waaah..sangat membantu bagi mereka yang nak cari duit tambahan ni..

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.