Header Ads

Betol ke Running Man Datang Malaysia?

Assalamualaikum 









dengar kat radio, running man nak datang Malaysia betol ke? cam tak caya je.... kalau boleh nak tengok dengan mata kepala sendiri  Kim Jong Kook, Haha, Gary, Kwang Soo, Jae Suk.dan yang lain. Kalau betol sudah pasti rakyat Malaysia menanti kedatangan mereka, terutamanya golongan wanita.

telatah peserta running man yang spontan dan mencuit hati, menjadi tarikan penonton untuk melihat permainan mereka di kaca TV, kepada peminat running man yang tak sempat tengok boleh download di you tube. Time stress kadang-kadang zira tengok Running man, memang best berbeza dengan rancangan realiti Tv yang lain. 

Ni semua pengaruh kawan, bila tanya tengah watpe tengok running man.... tanya lagi tengok running man, Running man je pastu, try la tengok akhirnya minat running man sampai gelak sorang-sorang dah cam orang tak betol je kan, sebab tu Running man menjadi kegilaan remaja tak lupa juga golongan dewasa. 

12 comments:

  1. Replies
    1. ha'a, katanya datang bulan 6

      Delete
  2. waaa..tak sabar rasanya. minta-minta betul lah. suka kim jong kook.

    ReplyDelete
  3. Banyak kali dah dengar nak datang, tp tak datang-datang punn. Nak jumpaaa ghaha

    ReplyDelete
  4. rasanya cam kim jong kook aje yg datang..tu pun sebab konsert die...

    ReplyDelete
  5. ijin nyimak ya gan :)
    salam kenal dari kami outbond di malang :)
    jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  6. dgr cter bulan 9 ni semua rm dtg tpi bkn utk shoot rm, kalau betullah dtg agaknya mesti ada yg histeria..hihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahaya tu kalau ada yang histeria...

      Delete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.