Header Ads

terima kasih blogger HASRUL HASSAN

Assalamualaikum 

ingat nak wat entry petang ni tapi time godek-godek blog rakan-rakan blogger zira ternampak tajuk INI apa lagi laju-laju la klik. Emm, time tengok tu bukak kat fon mak sebab zira gune fon biasa je malas nak bukak kat laptop tapi bila baca betol-betol terus mata terbeliak "haaaa, nak besarkan mata tu memang susah sikit, mata sepet" akhirnya bukak laptop gak nak pastikan blog tu kepunyaan siapa?


bila dah tengok kat screen besar, sah tu blog inginkan perubahan.....  blog saya (^_^) memang tak tau nak buat ayat yang lebih menarik, terima kasih blogger HASRULHASSAN masih sudi memilih blog ini walaupun banyak kekurangan yang perlu diperbaiki. 





ramai gak yang join segmen ini, pasrah je la.... kalau terpilih nasib, kalau tak cuba sekali lagi segmen ni beri peluang kepada blogger baru yang nak tingkatkan follower dan nak jadikan  Blog Baru Pilihan 2013 segmen yang menarik bukan (^_^). Kalau ada segmen begini lagi sila la join, supaya anda lebih di kenali rakan-rakan yang lain. 

terima kasih sudi baca (^_^)

21 comments:

  1. muja jelez tau ngn zira,, dah direviw oleh HH, tahniah :D muja follow sini k :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya'allah, ad rezeki HH review blog muja pulak....

      Delete
  2. fyna singgah sini. comel blog nih. tuannya pun sama comel. salam perkenalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan gak :)
      tq :)

      Delete
  3. Salam perkenalan dari Alin Marlini.

    mohon vote Alin Marlini di http://alinmarlini.com/tips-buat-duit-dengan-blog-dari-seminar-denaihati/

    ReplyDelete
  4. Bestlah bial blog kita di review oleh blog tersohor (otai) spt Tuan HH. Pasti teruja ya...tahniahlah buat iu-hazirah..he...he...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..
    Salam perkenalan......
    Dah follow blog saudari...agar saudari iu-hazirah begitu juga.
    TQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih saudara :)
      alhamdulillah rezki

      Delete
  6. anda ditag..jom join
    http://mizzniya.blogspot.com/2013/06/giveaway-by-aqma-craft.html

    ReplyDelete
  7. tahniah! sebab terpilih...

    ReplyDelete
  8. hazirah ..tahniah ya..:) happy for u

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.