Header Ads

Jom terbang

Assalamualaikum 
Jun adalah bulan yang busy bulan tu juga masuk semester baru dan jadi pelajar baru walaupun diploma tempat sama, lepas register je kena ta'aruf balik. masuk je belajar terus je jadi orang busy sampai tak sempat nak buat entry.

namun dalam kesibukan belajar sempat jugak pegi traning for my bisnes, disebabkan teringin nak berjalan kat negara orang zira ambil pakej 1, berjalan sambil traning at Bangkok Thailand with my group
Herbalife President team Rudika's group sampai sekarang teringat flight thai airways.

Time nak masuk je pramugari terus cakap Sawadeka, Ni kali pertama naik thai airways tak sabar nak jejak negara thailand.

kali pertama naik flight thai airways memang best, tempat duduk pun selesa sempat tengok movie tau dekat flight lebih kurang 2 jam perjalanan ke bangkok.

layan movie yang ada

yehhhh, makanan dah sampai perut sudah menyanyi "krukkk" lapar sangat lepas abis kelas terus pegi KLIA tak sempat nak makan, nak buat shake air tak bole bawak, so tunggu la makanan datang.


bila lapar semua makanan rasa sedap "bedal je apa yang ada" terliur dah ni jommmm makan (^_^)


selepas sejam perjalanan, zira dah nampak seciput bumi thailand. aww~ tak sabarnya jejalan sebab ni first time tau zira ke Thailand paling tak sabar nak pegi traning di sebabkan duduk dekat bahagian tengah kapal terbang so nampak la kepak kapal terbang tu.

memang best thai airways kalau sapa-sapa nak bulan madu dekat thailand bole booking flight thai airways makanan halal, selesa, layanan dorang pun okey...  mula dengan perjalanan yang awesome.

terima kasih sudi baca (^_^)

14 comments:

  1. Replies
    1. Nurzakiah Hanum, memang best perjalanan yang menarik

      Delete
  2. Assalamualaikum smbg kuis ke??...smpai hati xbgtaw...

    amboi g thailand pun xbgtaw,,,jelez nie...nk ole2..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry xsempat nk bagitau.... tengah kelam kabut,
      meh lawat zira kat sini
      rindu tau........

      Delete
  3. wah... best nya.. rate dia ok x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey,
      lebih kurang cam KL gak

      Delete
  4. nom nom ..nak dessrt tuuuu!

    ReplyDelete
  5. Tag kamu..

    http://charliejoined.blogspot.com/2013/06/nfj-boutique-mini-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. wah wah dia,..bestnya ,,,kak intan nak follow muleh dak? eheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh sangat, kalau ada rezki bole pegi sama

      Delete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.