Header Ads

Contest Blogger Jejaka Jambu

Assalamualaikum..

Bila tengok contest ni ringkas dan mudah, zira pun join contest jejaka jambu ni khas untuk blogger-blogger Malaysia. Ni adalah first time blog.lime.my buat contest jadi mari kita sama-sama support kawan kita.

follower : 79
LIME Gadget : 6939
Lime Creative : 37 


1 x 30,000 mAh Power Bank untuk Entry Paling Kreatif

  2 unit x Perfume Power Bank 2,600 mAh (referral link tertinggi, setiap minggu)

 3 x free design service (header blog / fb cover)

ha, korang dah tengok gambaran hadiahkan? best tak hadiahnya? bestkan2, kalau korang teringin nak hadiah camtu cepat-cepatlah join masih sempat lagi nak join ni, yang dah join good luck....

Design that stands out memang cantik, bila tengok lukisan 3D ni zira rasa kagum, zira memang minat melukis tapi tak mahir lagi bab-bab lukis lukisan 3D kalau berpeluang teringin nak belajar lukis  lukisan 3D. Blog blog.lime.my pun ada tutorial kepada sapa yang baru nak belajar pasal blog, bole tengok tutorial ni. 

Selain tu, kita boleh tengok Khasiat  Infografik  yang ada pada halia ia kaya dengan mineral bermanfaat seperti kalsium, fosforus, besi, magnesium, zat besi dan beberapa mineral penting yang lain.

  Tarikh tutup penyertaan adalah pada 11/08/2013 - 11.59 pm
 

17 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih Shakinah Sharif (^_^)

      Delete
  2. good luck and all the best!!
    http://www.zahidahwahid.com/2013/07/jahit-manik-bracelet/

    ReplyDelete
  3. thnks sbb jmput..insyaAllah nnt sy join

    ReplyDelete
  4. Good luck...❀◕ ‿ ◕❀

    ReplyDelete
  5. good luck.. tq sbb invite kite =)

    ReplyDelete
  6. good luck:) fizi dtg dr segmen sama :D

    ReplyDelete
  7. Salam Hari Raya Aidilfitri.. Good Luck kawan-kawan untuk Contest Blogger Jejaka Jambu.. :)

    http://www.erazfadli.com/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    ReplyDelete
  8. All the best , good luck

    http://sub.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu_5.html

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari raya, Semoga berjaya kepada rakan-rakan yang menyertai segmen ini..

    http://www.akubahrain.com/2013/07/blogger-jejaka-jambu-yang-meletop.html

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.