Header Ads

train bergoyang

Assalamualaikum 

Ari ni nak cita pasal train, huhu sebagai seorang pelajar kita kena bijak aturkan masa. Dah lama tak balik umah huhuhu adalah dekat 3 minggu. Lepas daftar belajar ada orintasi, pastu gi Bangkok, pastu ada jejak Kampus tak ada masa nak balik umah 3 minggu berderet-deret kot kalau tak minggu depannya ada koko tapi di sebabkan jerebu semakin melanda koko di batalkan. So, kena la berterima kasih kepada jerebu.

Home i coming, so sibuk berkemas nak balik umah tunggu la kat KTM sampai bila KTM sampai nek la train sorang-sorang, member kata nak balik sama tapi tak jadi. 

Time nek KTM kat KL sentral baru dapat duduk fuhhh, penat tawww, kalau zira balik nek KTM ada la dekat 3 jam terasa cam pergi Pahang je lama bebeno tu yang balik umah kalau nek KTM kepenatan. Kalau nek keta dalam 50 minit je, dari jauh tengok train dah cam ular sekejap kiri kejap kanan. Sapa yang nek train tak bergoyang maknenya train tu tak jalan....hehe.

tak saba nak balik umah niii

terima kasih sudi baca. (^_^)

10 comments:

  1. As-Salam. Fuhh ..gi Bangkok tu .. ada apa2 buah tangan tak kat Bro HH? hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak kena bagi alamat dulu la....
      hehe

      Delete
  2. Replies
    1. jum2 ikot zira balik klang ^_^

      Delete
  3. fae x pernah naik train. susah nampak train di brunei.

    ReplyDelete
  4. Selamat sampai tujuan...

    ReplyDelete
  5. pertama kali naik train , yg boleh saya kata ; lambat oooo ... tergedik - gedik

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang lambat siap leh tido sebab penat tunggu

      Delete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.