Header Ads

"Let's join Hikayat Violet Sofia Giveaway"

Assalamualaikum 

 Ternampak giveaway ni, sebelum tu zira tengok hadiah dulu, Wowww, dah lama nak beli novel tapi hasrat tu terpakse simpan dulu. Banyaknya novel, bestnya kalau baca novel memang cam orang gila la, kejap ketawa :D  kejap sedih :(  terlebih feeling plak.
Kalau bab pilih-pilih ni memang tak reti la, kalau bole sume nak "amboi tamak sungguhkan" Di sebabkan zira penah baca sinopmsis "ingat janji kita" so nak novel ni, kalau baca sume sinopsis memang nak sume novel.
Jadi tak mo baca sinopsis sume novel ayat cam orang malas baca :p

 Done follow & follow page Violet-Sofia-Official
tamat lepas raya
klik SINI untuk join 

bermula 9 julai - 9 ogos 2013

 terima kasih sudi baca (^_^)

10 comments:

  1. good luck! singgah la blog kita pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. datang follow blog sponsor

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. good luck jugak awak..done follow awak :)

    ReplyDelete
  3. terima kasih sudi join GA ni. saya suka entry iu-hazirah. detail. tapi maafkan saya bertanya, saya cuma nak memastikan. adakah iu-hazirah betul2 dah follow blog owner (saya)? sebab kalau mengikut pada syarat2 penyertaan, syarat pertama adalah kena follow blog owner. tp bila diperhatikan di sini... saya dah check nama iu-hazirah pd senarai follower, tapi x jumpa. Atau... mungkin iu-hazirah gunakan profail lain atau ada sebab lain? harap iu-hazirah dapat check balik dan lengkapkan pernyertaan dgn betul sebelum tarikh tutup GA ye? atau kalo ade sebarang masalah, sila bagitahu ye? Salam blogging, salam ukhuwah, salam ramadhan dan selamat berpuasa. komawo! ^_^

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.