Header Ads

dugaan yang bakal datang

Assalamualaikum

Ni dah masuk semester baru makin sibuk, mana taknya banyak program yang bakal kami buat ada yang tak selesai lagi zira ni jarang nak ada jawatan-jawatan kalau join je program ni rajin la tapi kalau nak hendle memang susah. Program yang bakal di buat nanti dekat rumah orang tua jadi kalau ada sapa-sapa nak bagi sumbangan apa-apa kat warga tua kat sana boleh bagi tau zira di SINI.

ketahuilah bahawa bukan senang nak buat program sampai pening kepala pikir tentetif apa nak buat, tarikh mana yang sesuai nak buat. Tu la kena batang idung sendiri kadang kita asik cakap program tu tak best ni tak best, bila sendiri nak buat program siap amik berminggu-minggu pikir. Walaupun sekarang sibuk rasa kepuasan buat sesuatu program memang berbeza.

Nak tau tak rumah orang tua ni bukan semuanya normal kadang dorang okey kadang tak, fuhhhh tak tau camne nak hadapi program ni semoga semuanya berjalan dengan lancar. setiap orang ada karenah, karenah kanak-kanak dengan orang tua memang lain, nantikan mengalaman saya di rumah orang tua. Okey, nanti bila program selesai zira cite pengalaman kat sana pulak ye.


8 comments:

  1. Huhu..betul tu. Org tua2 ni lagi byk karenah dia. Suke tibe2 mood berubah. :D goodluck k.zira.

    ReplyDelete
  2. wah..jaga rumah org2 tua? tabahkan hati ye

    ReplyDelete
  3. {\rtf1\ansi\ansicpg1252
    {\fonttbl\f0\fnil\fcharset0 ArialMT;}
    {\colortbl;\red255\green255\blue255;\red34\green34\blue34;\red255\green255\blue255;}
    \deftab720
    \pard\pardeftab720\partightenfactor0

    \f0\fs26 \cf2 \cb3 \expnd0\expndtw0\kerning0
    \outl0\strokewidth0 \strokec2 Betul tu kak Zira. Nad pernah active dalam kelab kat u nu memang kena banyak idea creative creative lah. Pastu kena pandai sesgt manage masa sbb akan jadi super duper busy asyik dgn meeting je kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a, ni tiap malam slasa ada meeting

      Delete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.