Header Ads

tip cara masuk paper atau majalah

Assalamualaikum 

Zira bace dari blog kak uzu, mesti ramai yang nak tau camne dorang boleh terpilihkan. Bila baca sebenarnya tak susah pun cuma kita tak tau caranya tu yang membuatkan kita sendiri tertanya-tanya camne nak masuk paper dari entri ini caranya ialah: 


Utusan Malaysia (Ruangan Blogger Pilihan)
Email : azrinmuhammad88@gmail.com
Remaja
Boleh pm kat page diorang . Dah hilang email address remaja.
Harian Metro
Yang ni takleh nak tolong sebab memang diorang kol sendiri.
okey, terima kasih kepada kak uzu sebab kongsi tip yang menarik tentu ramai yang akan mencuba nasib selepas ini termasuk orang yang menulis blog sambil dengar lagu jiwang*** kita tengok sapa yang terpilih dan bakal menjadi pilihan kalau dorang call tu adalah rezki anda.
Kalau sesapa masuk paper boleh buat kejutan kepada ibubapa anda, kenapa anda masuk paper?? adakah anda buat kes-kes jenayah atau sebaliknya..... sebenarnya zira tingin nak wat camtu biar terkezut konon-konon nak bagi surprise kat ibubapa (^_^)

6 comments:

  1. Thank you for Tip kak Zira. Btw hi, singgah sni dan follow.. ^_^

    ReplyDelete
  2. oh mcm tu .tq ya akk.sy pun ada blog.jemput baca blog rabiahtul adawiyah

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.