Header Ads

Contest Buy AVON Online.

Assalamualaikum 

Alhamdulillah, tamat perjuangan untuk semester ni, masa untuk update blog disebabkan dah lama tak joint giveaway yang meletop lagi menarik hadiah dia, So hari ni nak joint satu giveaway avon. Korang semua kena joint juga tau sebab kalau kurang 100 orang peserta contest ni terbatal, huaaa  rugi kalau terbatal.

Syarat dia memang mudah


1) Share post ini
3) Follow Google +1 

5 hadiah istimewa untuk 5 yang bertuah.
Hadiah AVON bernilai RM50
Hadiah AVON bernilai RM40
Hadiah AVON bernilai RM30
Hadiah AVON bernilai RM20
Hadiah AVON bernilai RM10

Pemilihan adalah secara RANDOM!! Dengan syarat korang follow semua 3 syarat yang diberikan!! Ok??

GiveAway tamat pada 30 April 2015.



Satu lagi, nak minta tolong kat korang blacklinkkan blog aku kat korang punya blog

15 comments:

  1. best of luck ya! hihihi...lepas ni byk event la boleh pergi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. insha'allah boleh, kalau ada apa-apa event boleh invite saya

      Delete
  2. Assalamualaikum. wahh awesome contest. kita suka gincu avon. haahhahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam, jemput joint
      barang avon bagus

      Delete
  3. Salam. Hee semoga berjaya ;p

    ReplyDelete
  4. CN singgah dari segmen yang sama ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2015/04/contest-buy-avon-online.html

    ReplyDelete
  5. Selamat Bersegmen.... :)

    saya pun join juga : http://dramaticuniq.blogspot.com/2015/04/contest-buy-avon-online.html

    ReplyDelete
  6. Selamat Bersegmen.... :)

    saya pun join juga : http://dramaticuniq.blogspot.com/2015/04/contest-buy-avon-online.html

    ReplyDelete
  7. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/04/contest-buy-avon-online.html

    ReplyDelete
  8. Kieyrah datang dari segmen yang sama :)

    http://kieyrah97.blogspot.com/2015/04/contest-buy-avon-online.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari ga yg sama...

    http://aisyahambris.blogspot.com/2015/04/contest-by-avon-online.html

    ReplyDelete
  10. good Luck
    Singgah dari Ga yg sama dn follow sini.
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/04/contest-buy-avon-online.html

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.