Header Ads

Salina herbs

Assalamualaikum 

Pada 12/12/2015 aku telah di jemput oleh salina herbs untuk produk yang semakin popular, bagi menera yang ingin kekal cantik dan menawan boleh mencuba salina herbs ia telah beroperasi sejak 8 tahun yang lepas dan ia adalah syarikat bumiputra. Bermula modal yang sedikit iaitu hanya Rm500 kini mempunyai banyak rangkaian kedai jamu dan butik kecantikan sendiri mereka adalah pasangan suami isteri Mohd Zamzuri Zahari dan isteri, Nor Salina Abd Sani.



Ini adalah pengasas Salina Beauty/ Salina herbs nampak mudakan kredit Halimbrother

Terdapat pelbagai produk yang terdapat di Salina beauty seperti Perfect White slym (minuman tambahan kolagen) Slimax white cafe (kopi) , corong resdung, Minyak kelapa dara, Mandian Mujarab,dan pencuci wanita. Harga yang ditawarkan juga adalah serendah RM19.90 sehingga Rm150.00. Bagi warga Putrajaya yang ingin dapatkan produk salina herbs/salina beauty korang boleh dapatkan di Alamanda putrajaya. Kandungannya adalah hasil adri ramuan semulajadi dan kaya dengan pelbagai ramuan herba asli yang dijamin halal dan selamat digunakan untuk wanita dari semua peringkat umur. dan ia sentiasa memantau dan memastikan produk keluaran syarikat bermutu tinggi, selamat digunakan mendapat kelulusan KKM ( kementerian kesihatan malaysia).

Produk yang terlaris dan mendapat tempat di hati wanita ialah jus kemdali dara. Produk ini untuk mengekalkan kecantikan dalaman dan juda luaran wanita. Ramuannya daripada bahan-bahan asli seperti tumpuhan, daun, akar kayu, buah-buahan, bunga-bungaan asli yang mempunyai khasiat tersendiri. Korang yang dah kawin tu kena dapatkan jus kembali dara tau bagi suami lagi terpikat. Selain itu, dapat memberi kesan kepada intimasi wanita yang belum kawin pun boleh rasa sebab ia dapat merawat masalah keputihan, dan kurangkan senggugut juga melambatkan proses monopous jus kembali dara berharga RM43.90 ada satu perkara lupa nak bagi tau kalau korang datang bulan berhenti seketika minum jus dara ni lepas habis period boleh sambung minum selepas betul-betul rasa kering sekurang-kurangnya selepas 5 hari ya. 


Ini adalah produk Salina beauty, bukan sahaja ada produk kesihatan malah terdapat juga kosmetik dan skincare. 
Ini adalah antara produck Salina beauty yang mendapat permintaan ramai. 


Demo daripada kak Nora wah, makin nampak macam anak dara lepas minum jus tu. Minum sekurang-kurangnya dua sudu dan berhenti seketika apabila korang period khas untuk wanita sahaja.

Kebanyakannya produk salina herb ini lebih kepada resepi memikat suami, kalau nak tau macam mana resepi memikat suami kena tau apa khasiat yang terdapat dalam produk Salina beauty.
harga jus kembali dara ialah  WM RM 43.90 / EM RM 46.90 korang boleh dapatkan di shah alam atau putrajaya 

- Merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur
- Menaikan tulang punggung & payudara wanita agar lebih montok dan anjal
-  Menyuburkan rahim & peranakkan wanita (baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat)
- Menegang & mencerahkan kulit
-  Melambatkan proses menopaus
- Memberikan tenaga dalaman wanita
- meningkatkan sistem imunisasi
- Mengurangkan senggugut
- Menambahkan keinginan seksual wanita & mengeratkan hubungan suami isteri
- Sesuai untuk semua wanita sebelum atau selepas rumahtangga
- Membantu mengatasi masalah keputihan
- Mengetat dan mengecutkan rahim (bagi wanita lepas bersalin)
- Menguatkan otot faraj dan mengetatkan faraj
- Menambah kolagen dalam badan
- Mencantikan kulit dan nenaikan seri wajah
- Membantu menghilangkan bau badan
- Menyeimbangkan dan mengawal kelembapan vagina
- Membantu wanita dari dijangkiti penyakit kelamin yang disebabkan oleh jangkitan fungus dan bakteria



Kedua-dua produk ini memang bagus untuk wanita yang pentingkan penampilan luaran dan dalaman. sesiapa yang nak kurung tapi takde masa nak senam boleh minum kolecen slym kebiasaannya kolegen apabila kita minum putih tapi makin naik badan tetapi produk salina herbs ini merampingkan badan korang apabila minum.

Khasiat putri drink ialah


- meningkatkan keinginan seksual

- meningkatkan kesuburan wanita
- mengimbani hormon
- membantu mencerahkan kulit
- menghilangkan kedutan pada kulit
- membantu menegangkan kulit
- membantu mencantikkan dan menggebukan kulit
- membantu menambahkan tenaga

 perfect white slym kolegen 


- menurunkan berat badan dalam masa singkat

- menghilangkan bekas parut dan jerawat
- menghapuskan toksin dalam badan
- menguatkan dan mencantikkan kuku dan rambut
- mencerahkan lingkaran bawah mata dan penglihatan
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- merawat penyakit sembelit dan buasir
- memelihara kulit dari rekahan
- gabungan 11x stem sel dan lutein dan untuk merawat dan mencerahkan kulit


untuk maklumat lanjut boleh hubungi salina herbs :

no tel : 019-2796949
email : salinazherb@ymail.com

Cawangan Salina Herbs / Salina Beauty

shah alam

No.10 tingkat 1. Alam budiman, 
seksyen U10, Shah alam.

Putrajaya

No.26A, tingkat 1, Jalan Diplomatik, Presint 15, 
65025 Putrajaya. K03, 
Pasar Awam, Presint 16, 
Putrajaya.

K08, Lower Ground, South Area
Alamanda hopping Centre
Jalan Alamanda, Presint 1, Putrajaya


Official Website

Facebook


7 comments:

  1. hehehe.. jus tu sangat sedap tau darling
    kena amalkan tu tau lagi2 lepas habis period

    seronok jumpa zira. pendiam orgnya.. lain kali jumpa kak nora
    jgn segan2 tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, dah lama tak jumpa k.nora tu yang tak tau nak crita apa

      Delete
  2. Suami dulu pernah try produk kopi salniaz herbs ni

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.