Header Ads

Pengantin bawa virus

Assalamualaikum  

Siapa tak kenal Nurul Amalina pemilik blog einaangel.blogspot.my tahniah sudah bergelar isteri kepada Encik Syazwan semoga menjadi isteri solehah. Dulu aku tak kenal pun si Amalina ni sejak satu group semasa Sepetang Bersama Blogger dari situ kenal sedikit sebanyak mengenainya tapi masa tu takde bertegur sangat nak kata rapat memang jauh sekali sebab baru kenalkan kalau cerita yang merepek-merepek pelik pulak diakan. 


kalau tak kenal eina dia nampak lasak sikit tapi korang akan nampak sifat kelembutannya bila korang dah kenal dia betul-betul dan berborak serta sembang santai dengannya, macam aku suka aktiviti lasak tapi tak ketara sangat lebih nampak Ayu, betul tak? " cuba angguk" hehe prasan.


aku mula rapat dengannya masa open house, sekejap je dah rapat. Dia seorang yang sempoi dan mudah bergaul dengan sesiapa sahaja jadi aku selesa dengannya kalau keluar dengan dia pun okey jer. Ilmu berblog ada juga dia kongsikan kat aku sama-sama bertukar ilmu. Dia juga seorang yang tabah banyak liku-liku kehidupan harus di hadapi dengan sabar sama ada pahit atau pun manis. 



ini logo Founder of Einaangel Network pemilik blog einaangel.blogspot.my

Mari kita tengok gambar pengantin baru, nampak berseri Puan eina ni semenjak bergelar isteri, " AWAS, JIKA TERKENA VIRUS PENGANTIN! "


Pengantin mula berdebar "dub-dap, dup-dap" macam orang selepas lari maraton jantung berdegup dengan kencang sebab akan jadi isteri orang. Cover debaran dengan ambil gambar sana-sini supaya orang tak perasan. Bila pengantin bersalaman dengan keluarga dan berasa sedih kami yang sebak, apakah maksudnya ini?




Di apit dengan beberapa orang bridesmaid yang super cool, menemani pengantin yang agak nerves tapi virus nerves itu pindah kat para bridesmaid. Kami pula yang dup-dap, dup-dap taw, Pengantin membawa virus dan ada di antara kami tak boleh tidur, eh... orang lain yang kawin orang lain yang nervous sampai ambil gambar pun bergorang.



Majlis berarak pengantin perempuan bertemu pengantin lelaki di bawah cahaya matahari dalam keadaan panas terik tetapi pengantin tetap senyum sokmo sebab dapat jumpa buah hati. 



Kami para blogger pula mula naik pelamin bila pengantin sedang menikmati majlis makan beradap. Ina Ainaa, @bearyblossom@shiqinsunshine @iuzira dan @eyzamiel.


Wah, lepas habis majlis, pengantin terus bergambar dalam bilik pengantin. Nampak sweet ja tau jelez iall. Akhirnya jadi isteri orang kawan kita sorang ni. Puan Eina sudah berpunya.

10 comments:

  1. Lepas ni tunggu kak Zira lak.. Aaummmmm hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ina, akk tunggu orang minang

      Delete
  2. Hahahaha... Eina nangis, ramai berjangkit nangis.. Sebakk.. Tq kak zira for be part of hari bersejarah eina! Love u so much!

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome eina, have fun your honeymoon

      Delete
  3. Hahahaha... Eina nangis, ramai berjangkit nangis.. Sebakk.. Tq kak zira for be part of hari bersejarah eina! Love u so much!

    ReplyDelete
  4. tahniah eina... best dan meriah zaza tgk..tp xdpt pi sbb keja.. apa pun zaza doakan kebhgiaan dunia akhirat.. dayang2 pgapit pun lawa2 :D

    ReplyDelete
  5. wah alhamdulillah selesai sudah.... sedey x dapat hadir... cantik berseri Puan ina kita....

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa2, nanti kita jumpa dekat event ya :)

      Delete
  6. Hi zira, nice to meet u...peramah...keep in touch always.

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.