Header Ads

Kek Durian Kini Dalam Jar

Kek Durian Kini Dalam Jar, boleh cakap zira ni hantu durian juga tapi tak beli yang mahal tak mampu, asal dapat makan durian jadilah, tak kisah apa-apa jenis durian yang penting hilang kempunan. Masa nikah pun order kek durian, sampai macam tu sekali dan ada juga order aiskrim durian. Kalau boleh semua nak tema durian.

Tapi, di sebabkan ada orang tak boleh makan durian. Di Malaysia ni ada penggemar durian dan ada yang tak. Kalau bau durian semua takut ada yang pening pula bagi yang kurang gemar makan. Zira order kek durian dekat subang, jauh dekat 40 minit perjalanan yang dekat masa tu tak ambil order, mungkin sebab masih pkpp susah cari bahan.

Kalau pun dah makan tapi tak puas, jadi zira nampak ada orang jual kek durian jar, eh, macam senang je nak bawa kan. Beli masa tu nak rasa je, abang zira pun ada makan, dia kata sedap bila dah rasa katanya nak try jual. Sekarang dah jadi "Dropship" memang sedap duriannya. Yang nak cari boleh WhatsApp abang zira 60189560400 tak sangka dia nak jual sebab dia jenis pemalu. Korang klik je number tu.Niat nak tolong abang, dia kerja pasang canopi sebab sejak dah kurang order. Korang kalau nak bantu abang zira atau nak rasa boleh wasap, harga murah-murah je nak bagi.

Harga Durian Jar
1-Biasa/Classic Rm20
2-Premium Rm30

Charge Cod Ikut kawasan, hanya Cod bukit kapar, meru, kapar, setia alam, puncak alam, bukit kerayong dan saujana utama 60189560400. Terima kasih bagi yang bantu, semoga anda di limpahkan rezeki. Premium tu yang ada durian 2-3 ketul ya.


Ini durian classic/biasa, bagi zira makan 1 tak cukup. Nak kena beli lagi. Penggemar durian dah boleh simpan stock makan bila-bila je kek ni, rasa pun puas sangat.


No comments

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.