Header Ads

Ternampak something

Assalamualaikum 
selalunya orang sibuk dok cakap pasal burger bakar ni nak habaq sat, ari tu zira ada intai-intai facebook kawan zira, nak cakap kami rapat tidak la cuma kawan biasa je masa dok intai gambar dia ternampak something.......
korang nak tau ke apa yang zira nampak? rasa tak payah kot, nanti kalau bagi tau ualls mesti nak cuba jugak tu yang susah, em....  ternampak benda pelik zira sendiri pun cam nak rasa tau, ni kan pulak ualls yang first time nampak mesti nak rasa jugak.
Okey, janji dulu jangan cakap kat orang lain kalau tak semua orang datang, zira ternampak satu burger pelik kat facebook dia, bila tengok dari segi rupa macam burger dah tamat tarikh luput warna kelabu tapi kalau nak cakap dari segi rasa tu tak tau la belum rasa lagi tapi zira tanya kawan katanya "burger aneh tapi sodap".
 Haaaa, ni la myburgerlab ualls ada macam nak rasa tak burger ni? saja besarkan gambar burger ni bia jelas sikit nak tengok.
dari ari tu asik dok usya burger ni tapi tak tau la bila dapat merasai kenikmatan burger ni.

ni facebook myburgerlab, adakah lepas ni ualls nak rasa burger ni untuk merasai perbezaan burger-burger yang ada sebelum ni? 
Jadi tunggu apa lagi, lepas ni sapa yang dah rasa myburgerlab ni bole crite sikit dengan zira. Sebenarnya tertanya-tanya mana dapat nama myburgerlab ni, taknak masa lap meja sambil makan burger dapat nama ni myburgerlab yang tu kena tanya pemilik restaurant. Okey, kalau korang teringin nak rasa burger ni jemput datang ke Petaling Jaya, zira tak pasti sama ada myburgerlab ni ada cawangan lain atau tidak.
alamat 

12 comments:

  1. Kenapa rotinya tak ada rupa macam roti...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu kan roti terbaru....
      hehe, pasni leh try

      Delete
  2. Replies
    1. tu la kan lain daripada yang lain

      Delete
  3. eee.. xde rasa nak mkn klu dah itam melegam camtu.. opsss.. sorryyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, ada yang cakap cam roti hangit.... tp tak tau la rasanya camna?

      Delete
  4. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

    ReplyDelete
  5. wahhh firstime tgk roti color gelap..^^

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.