Header Ads

ummaland

Assalamualaikum 

Alhamdulillah, akhirnya dapat juga buka akaun ni di sebabkan lupa email jadi lambat sikit buka akaun ni tetiba jer ingat mungkin hari ni bezday zira tu yang ingat 10 ogos sapa yang dah buka akaun jemput add ye dan like page, fuhh kena mula dari bawah balik takde sapa like lagi page iuziradotcom.




korang boleh panggil nama saya iu dekat ummaland, tu pun memang nama saya, salam berkenalan sekali lagi di UMMALAND, kepada yang tak tau lagi tentang ummaland ni nak habaq sikit ummaland ini pengasasnya UMMALAND adalah Maruf Yusupov, Jamolidding Daliyev dan Mahmudjan Memethaji sebagai media sosial orang islam. Seorang Muslim dari Uzbekistan yang kini menetap di Denmark.

itu je yang tau sebab zira tau tu pun tengok kat status Irfan Khairi di facebook. Buat masa skarang ummaland sedang diupdate jadi korang kena sabar dan tunggu dia selesai update. Sapa ada daftar  http://www.ushatalk.com/ dia camne ye? ummaland dah masuk sinar harian.

14 comments:

  1. Oooo. ..sedang update.tak sabar tunggu siap

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, ni nak login pun tak bole pagi tak saya daftar pukul 2 pagi sebab time tu dah ramai tdo

      Delete
  2. seronok jugak ummaland nie..anis dh daftar beberapa hri lepas.. :)

    ReplyDelete
  3. Dah hot social medium ummaland ye. Tiey belum daftar lg, nanti daftar kita add iu :)

    Jemput singgah My recent post : Cara Memastikan Otak Cerdas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey.... ni pun nak login leh leh nak tengok sapa yang dah add pegi tagi baru sorang iu tunggu tiey smilez

      Delete
  4. mama belom daftar lagi

    ReplyDelete
  5. tak daftar lg...tp tgk ramai dok pakat buat akaun ummaland ni...tgk la ahad nanti if tak ada aral melintang...hee=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alright... tapi loading still lama gak kena banyak sabar

      Delete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.