Header Ads

coolhijab serum rambut terbaik

Assalamualaikum 

Seminggu lepas raya sepatutnya dah boleh cuba coolhijab tapi disebabkan tak balik rumah terpaksa tunggu untuk merasai kehebatan coolhijab ni, nak tau apa yang best sangat coolhijab sampai lelaki pun pakai

Ha, terkejut tak laki pun pakai coolhijab jangan ingat lelaki tak boleh pakai mereka yang tak pakai tudung pun boleh cuba tapi ini lebih kepada wanita yang memakai tudung sebab pompuan setiap masa kena pakai tudung walaupun kat rumah disebabkan kekadang ada abang ipar dan adik ipar kat rumah jadi bagi mengelakkan rambut rasa gatal dan tak selesa anda boleh pakai coolhijab. 

Coolhijab juga dicipta bagi mengatasi masalah bau hapak akibat kepala ditutup dan ini adalah cara untuk atasi masalah sememangnya ia dicipta khas iaitu serum rambut untuk wanita bertudung. Siapa yang nak dapatkan serum coolhijab cara memakainya amat mudah iaitu guna selepas mandi pagi ketika rambut sedikit lembab. 

Hanya picitkan serum coolhijab ke tapak tangan dua atau tiga kali mengikut panjang rambut, Serum coolhijab ini mempunyai herba rawatan rambut jadi elakkan dari terkena mata. Okey selesai anda menggunakan serum rambut coolhijab. 

Bila dapat pakai serum cooljab ni rasa exited pun ada nak tau sangat apalah kesan serum coolhijab ni bila pakai. Masa mula-mula pakai serum ni macam takde ape jer bila serum ni dah dekat kulit kepala baru rasa kesan dia, ia berangin sikit tapi memang selesa rambut pun tak rasa gatal. Lepas tu bila kita pegang kepala rasa sejuk jer kepala tak rasa panas.

Adakah anda mempunyai ciri-ciri dibawah? jika ada anda harus cuba dapatkannya dan atasi masalah ini.

 
selesaikan masalah anda dengan coolhijab.

Ia macam minyak angin tapi bila pakai rambut tak berminyak bahkan ia best dan sangat seronok untuk memilikinya.

No comments

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.