Header Ads

iPhone 5s gajet impian setiap blogger

Assalamualaikum 

Smartphone adalah gajet yang digemari oleh semua orang pada masa kini kerana ia memudahkan kita untuk berinteraksi dengan orang lain secara pantas dan berkesan kerana banyak applikasiyang terdapat di smartphone seperti whatapp, wechat dan line. 


Denaihati.com telah telah melancarkan Cabaran iPhone 5s gajet impian setiap blogger  dan ini adalah berita baik buat semua blogger untuk berebut hadiah yang disediakan untuk para pemenang. 


 ini adalah contoh 3 buah iPhone 5s yang akan diberikan kepada para pemenang.

iphone baru nak keluar sudah tentu ramai orang tunggu untuk dapatkannya dengan segera, ia akan dilancarkan pada bulan September ini jadi sesiapa yang nak dapat free jemputlah join kontest ni, dah lama nak join tapi tak berkesempatan sebab tak ada masa nak buat entri ni pun cuba luangkan masa selepas baca email daripada Denaihati.com manalah tau rezki saya, alhamdulillah sangat sebab memang nak beli fon tapi belum cukup modal nak beli mungkin ini adalah rezki saya.


Sebenarnya rasa tak yakin nak joint kontest ni sebab ramai blogger otai yang joint tapi nak try juga manalah tau tetiba dapat kalahkan blogger otai saya yang terpilih sebagai pemenang ^_^ Cabaran iPhone 5s Gajet Impian ni perlukan komitment untuk berjaya alang-alang dah joint cuba buat sebaik yang boleh. 


Walaupun saya bukanlah peminat iphone tetapi tidak dinafikan kualiti dia memang bagus dan gambar pun cantik inilah yang membuatkan pelanggan puas hati untuk menggunakan iphone. apatah lagi sesiapa yang suka berselfie mesti dorang suka dan tak sabar nak dapatkan iphone untuk diupload ke instagram, facebook atau ummaland.


Kontest ini adalah cabaran buat para blogger Malaysia untuk dapatkan iphone 5s. Selain itu, peserta boleh beramah mesra dengan penganjur dan peserta untuk mengeratkan silaturahim antara sesama muslim. Senarai penaja kontest ini adalah seperti di bawah ini. Terima kasih kepada penganjur kerana sudi menaja hadiah tersebut.


1. http://ejamothman.com/
2. http://www.eridy.com/
3. http://www.hilalazmi.com/
4. http://www.eizil.com/
5. http://www.alansarhealth.com/
6. http://www.syuhada1981.com/
7. http://www.diarymama.com/
8. http://www.pendekarberkuda.org
9. http://www.saji.my
10. http://www.abangensem.com
11. http://www.enveeus.com
12. http://www.pakarniaga.com/
13. http://www.anarm.net
14. http://www.daddydee.net
15. http://www.sunshinekelly.com
16. http://www.sweetkurma.com
17. http://www.awn.my
18. http://www.mawarmerah2008.com
19. http://www.blogieta.com/
20. http://www.broframestone.com
21. http://www.akmaomar.com
22. http://www.khairilmazri.com
 


Tugasan cabaran iphone 5s


Tulis entri yang bertajuk  “iPhone 5s gajet impian setiap blogger”  pengisian entri ikut suka hati la nak tulis apa pun yang penting ikut syarat yang ditetapkan yang ada blog tu cepat-cepat buat entri dan carilah masa yang sesuai untuk joint kontest ni.


Tarikh terakhir menulis entri cabaran iPhone 5s adalah pada 11.59 pm, 24/8/2014. Jadi jangan sampai terlepas nanti ada juga yang menyesal tak dapat joint. Kalau hantar selepas tarikh tersebut ia tidak dikira sebagai peserta dan peluang untuk memiliki iphone itu berpindah kepada peserta lain.



iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger milik siapa?

1. milik peserta yang joint kontest iphone 5s gajet impian setiap blogger.
2. milik peserta yang bertuah.
3. mereka yang mengikut syarat yang ditetapkan.
4. mereka yang tinggalkan entri di SINI.
5. backlinks blog penaja.
6. yang penting berdoa supaya jadi pemenang bertuah.

Ha, kalau nak tau ia milik siapa kena tunggu masa pengumuman pemenang ^_^ bila tatap lama-lama gambar iphone 5s terasa saya adalah pemenang yang bertuah tu "BESTNYA''.

22 comments:

  1. ^__^ insyaallah...semoga berjaya iuzira.. :D klau menang share2.. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. akk camne nak share.... klu camtu kne duduk 1 umah la bru bole share

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih... insha'allah ini rezki saya amin

      Delete
  3. Iphone memang terbaik. Bukan takat kamera, bahkan iphone tak hang cam Lenovo. Kan kan. Iphone lek je. Goodluck ah akak.. Huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih....
      rezki saya insha'allah

      Delete
  4. goodluck zira. Harap sgt menang contest ni. Sbb memang tgh plan nak kumpul duet beli iPhone pun. Iskkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnnn, satu tuk emi satu tuk zira ^_^

      Delete
  5. Sslam buat Iuzira... moga berada dlm sejahtera.... memang kata tak minat tapi kalau dpt yg tak minat jadi berminat pula. Semoga berjaya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah, betul tu kalau dh dapat terus minat

      Delete
  6. saya pun dah join kontes ni..sama-sama kita menuju ke puncak kemenangan kontes iPhone 5s agar realiti iPhone 5S Gajet Impian Setiap Blogger menjadi kenyataan..

    ReplyDelete
  7. Semgoa berjaya.. Jalan2 dari denaihati. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ... selamat berjalan

      Delete
  8. Good luck buat Iuzira dalam kontes iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger ye..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih doakan saya berjaya, insha'allah kejayaan itu milik saya ^_^

      Delete
  9. Salam kemerdekaan kali ke-57. Semoga terpilih ke cabaran seterusnya. Insya Allah... Moga ada rezeki untuk anda untuk impian miliki gadget canggih iPhone 5S.

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum.... salam merdeka buat anda. Entri anda amat menarik dan mantap. Semoga berjaya ke cabaran seterusnya. Sudi-sudilah berkunjung ke entri contest saya jugak ya......!
    TQ...

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.