Header Ads

potrait

Assalamualaikum 



Korang mesti suka tengok gambar ni kan?? confirm sapa yang tengok potrait ni mesti cair pastu laju-laju jer order dekat Helmy Razani. Maaf pula pulak nak kenalkan, ni la pelukis potrait yang korang tengok tu lukisan dia nampak kemas dan cantik.

Cun tak? Kalau korang berminat  boleh tengok dekat http://studio.locewdesign.com.my/ banyak lagi potrait yang dia buat. Sume nampak real jer antara potrait yang di buat adalah Nora danish, Siti nurhaliza, Hanis Zalikha dan lain-lain nak tau lain-lain tu gambar apa kena lah tengok kat laman web studio locewdesign

Sapa yang nak korang pilih la gambar yang paling cun dan hensem korang pastu bagi Helmy Razani pastu tunggu la masa untuk di siapkan okey. 

2 comments:

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.