Header Ads

Macam Tak Percaya Murahnya Fashion Muslimah Di Pearl Harbour


Macam tak percaya murahnya fashion muslimah di Pearl Harbour, bila nak menjelang raya selalu pening kepala banyak benda nak kena beli, kuih raya, baju raya, bunga dan macam-macam lagi banyak duit nak kena keluar.

Bagi yang dah berkekuarga pasti kira kos nak beli itu ini. Nak raya bagi mereka beli baru baru untuk raya adalah satu kewajipan sekurang-kurangmya satu. Aku walaupun belum kawin kekadang kira juga duit nak beli baju raya dah besar tak kan nak suruh mak ayah belikan. 



Biasa aku budget RM50 kadang terlebih juga, nak baju cantik, baru lepas tu nak murah mana dapatkan zaman sekarang ni. Kalau ada baju pun dekat pasar malam itu pun kadang mahal juga. aku ni suka survey-survey harga nak cari yang murah.

Apapon, korang kena rajin survey kalau tak sempat nak pergi satu-satu kedai boleh survey dekat online hujung jari pun dah boleh jimat. Tak susah pun, yang penting rajin dan tau tempat mana ada sale murah.



Aku nak memperkenalkan satu kedai murah dekat GM Klang yang korang pasti suka harga serendah RM5 murah tak? design pun cantik gilerr aku tak tau nak pilih mana satu ada blouse, dress, Jubah, baju kurung moden banyak jugalah. rasa nak borong je tapi tadi aku kata budget RM50 kan.

Apa yang korang boleh dapat dengan RM50? kalau pandai pilih boleh dapat 2 ke 3 baju tau. Kalau banyak pilih yang lima hengget banyaklah dapat "hehehe". Cuba fikir mereka yang mempunyai tanggungan yang ramai macam aku ni adik-beradik 8 orang mau tak pening abah nak kalau kena belikan baju untuk anak-anak dia sorang-sorang. 

kalau belikan 2 orang je mesti kesian yang lain, jadi boleh datang ke Pearl Harbour tapi dekat sini untuk baju pompuan je. Bagi yang takde transport nak datang GM Klang jangan meraung tengok kengkawan dok tayang baju baru. Korang boleh dapatkannya melalui online juga jangan risau okey, harga tetap sama cuma tambah charge penghantaran.



Sebenarnya takde beza pun kalau belo online dengan offline. Online kena tambah charge penghantaran offline pula nak datang kena isi minyak bau kereta jalan. aku lebih suka beli offline sebab boleh rasa kainnya dan boleh try kalau tak sesuai terus tukar berbanding online. Tempat di blok B Gm Klang.



Sebenarnya aku suka warna ni walaupun warna striking tapi combinasi hijau dengan kuning sesuai sangat. Di sebabkan tahin lepas baju raya dah warna hijau terpaksa pilih  lain. Korang yang suka baju ni baik beli cepat takut sold out harga pun murah RM35 je weyyh



Boleh naik giler stay sini lama-lama jubah ni pun aku suka. Menangis tengok harga biasa macam ni tengo RM45 kain sedap tak panas bila pakai. Warna gold tu sesuai dengan hitam naik warna tapi kebanyakannya ia free saiz.



Cantikkan baju dua-dua ni, ramai yang pilih baju ini boleg di katakan menjadi rebutan para wanitalah



Korang tengok baju hijau tu sebengarnya jubah tau, sekali  bikan asing-asing baju dn kain. Lawakan designnya yang warna merah tu pun sama cuma ia nampak macam baju tidur sikit. Ada lagi baju untuk raya kalau nak tau kena tengok di website Pearl Harbour akan di keluarkan of courslah waktu puasa nak dekat rayakan.



Tak boleh move on warna hijau. Cantik sangat sampai try baju warna hijau tapi pilih warna lain untuk raya nanti. Aku suka warna ini sebab bunga biru tu nampak hidup dan menonjol. Memang cantik design pu lain dari yang lain yang penting kain sedap di pakai. Bagi sesiapa yang nak beli online korang boleh info lanjut di bawah:-

Website : www.PearlHarbour.com.my
Alamat : Floor 17-21, Kenangan Wholesale City, Jalan Gelugor, 55200 Kuala Lumpur.
Hotline : +603-9226 2328 / +6010-760 4666
Email : PearlHarbourFashion@yahoo.com

No comments

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.