Header Ads

Tisu Bersih Makeup

Tisu bersih makeup, ramai tak endah bila bab bersihkan muka, ada yang asal basuh je bagi muka basah ada yang cuci pakai pencuci muka tapi korang perasan tak makeup kat muka tetap ada walaupun sikit. Pernah tak korang solat dekat tempat awam nak pakai telekung ada bekas makeup foundation, nak pakai pun tak selesa. 

Korang rasa sah tak solat kalau air tak rata dekat kulit muka? Pernah juga terfikir solat dah khusuk tapi aku wuduk betul ke, air rata ke tak kat kulit muka. Orang perempuan ni kalau ada jerawat seketul nak cover bagi cun apalagi cara nak cover mestilah pakai foundation, kalau pakai foundation je tak makeup rasa macam muka pucat je mestilah nak makeup sekali pakai eyeliner, lipstik, maskara, eyeshedow dengan blusher tu yang paling basic betul tak? 




Bila dah pakai makeup mesti korang rasa malas nak basuh, susah la nak tanggalkan makeup, malas nak cari kapas dekat dalam beg ada juga yang lupa bawa pencuci muka jadi macam mana nak bersihkan makeup supaya air rata ke muka. 

Sebenarnya nak bersihkan makeup sekejap je sepantas 10 saat. Caranya dengan menggunakan makeup remover Imaan suci wipes, ramai artis yang dah guna tisu ni korang boleh tengok siapa artis yang dah jatuh cinta dengan tisu makeup remover bukan artis pompuan je bahkan lelaki pun pakai. Biasa artis ni mesti akan makeup jadi memang dorang kena ada tisu bersih wajah ni la tak kira laki ke pompuan nak nampak cantik depan kamera mestilah dorang makeupkan.




Selain itu, ramai MUA yang dah dapatkan tisu tanggal Makeup Sepantas 10 Saat ni. MUA pun kena ada sebab nak bersihkan muka senang lagipun baunya wangi dan fresh. Tak pernah tau ada tisu magik imaan boleh tengok MUA ni tanggalkan makeup dekat page tisu bersih makeup sekejap je. Lepas ini nak solat tak payah pening-pening cari kapas dekat dalam beg.

Ambil tisu magik imaak lap-lap je dah bersih kemudian boleh terus ambil wuduk. lagipun ia suci tanpa alkohol dan sesuai untuk semua jenis kulit. Boleh buang solekan water proof dan tebal. Celak bawah mata, bedak, krim semua boleh tanggal tau.




Lega tau bila kulit kita bebas dari segala makeup yang ada dekat muka. Nak solat rasa yakin je sebab air wuduk rata, Korang tau kan kalau tidur dengan pakai makeup merosakkan kolegen dan cepat proses penuaan. Nak sentiasa nampak muda kena rajin bersihkan muka ya. 



Kalau rasa malas nak bersihkan makeup ambil je tisu Imaan bersihkan atas katil sambil whatapp kengkawan, benda ni yang aku suka kadang malas nak pergi tanda padahal bukan jauh pun tapi bila dah penat liat sungguh nak pergi tandas. Alhamdulillah sejak ada tisu magik Imaan sambil tutup mata pun boleh bersihkan, ini betul-betul magik.

Apa tunggu lagi nak muka sihat tak? cepat whatapp type "TISU" ke 019-3922261 


No comments

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.