Header Ads

Air Detox

Air Detox, ramai yang sekarang nak kurus dengan minum air detox je tanpa makan supplement senangkan tapi di masa zaman sekarang nak beli buah untuk detox kadang leceh, terlupalah, buah dah busuklah macam-macam masalah timbul akhirnya tak detox.


Bagi mereka yang dah biasa detox pasti tidak jadi masalah tapi yang jenis nak cepat tentu anda akan skip detox. ini Zira nak share satu air detox yang memudahkan korang buat air detox dengan cepat dan pantas. Botol detox imaan mempunyai 10 uncang yang terbaru ada 25 uncang harga lebih jimat jika dapatkan botol large.

Zira masih ada lagi 15 botol tea detox 10 uncang sapa nak try boleh cepat pm sebab HQ buat masa ni telah menghentikan botol 10 uncang yg lambat anda boleh botol larga tapi ia lebih jimat jadi anda tak rugi jika dapatkan tea detox yang terbaru. Mudahkan jika ada tea uncang detox anda boleh bancuh dengan air panas atau sejuk, nak lebih larut dan berkesan boleh bantuh dengan air panas.


IMAAN FRUITEA DAILY DETOX 

Hari-hari detox dengan Teh Buah, anda boleh tengok kandungan yang terdapat dalam tea buah Imaan semua kandungannya buah-buah yang berkhasiat dan ciri penting ialah tiada bahan kimia, proses secara natural serta rasa sedap.

Kandungan :-
Passion fruit (markisa), Sour sop (durian belanda), Mulberry, Candle Bush (cassia alata), Tea Leaves (daun teh)

Kebaikan Tea Detox

  • Slimming
  • Membantu pencernaan
  • Membantu detox (buang toksin dlm badan)
  • Tingkatkan sistem imunisasi
  • Anti Kanser
  • Kawal gula dlm darah


Cara Guna

  • Rendam 1 uncang dalam cawan / mug berisi air panas
  • Setiap uncang boleh diguna 2 kali
  • Individu yang ada masalah pencernaan: ambil 1-2 uncang setiap hari
  • Individu yang nak kurangkan berat badan: boleh rendam 2 uncang dalam satu cawan / mug
  • Indvidu yang nak kekalkan berat badan sedia ada: 3x seminggu

Siapa Boleh Minum

  • Semua berumur 7 tahun ke atas
  • Wanita menyusu pun boleh minum
  • Boleh diminum pesakit diabetic, gastrik
  • Wanita mengandung tidak digalak minum

Bestkan bukan saja dapat membantu turunkan berat malah boleh sembuhkan penyakit yang ada serta mengawalnya sebelum terkena. Anda tidak perlu ragu-ragu kerana ia ada kelulusan KKM yang telah di ikhtirafkan founder pun seorang Perunding Image iaitu Puan Wawa Idris yang sentiasa ambil berat tentang kualiti produk.

Zira masih mencari agent dan dropship seluruh Malaysia, bagi sesiapa yang berminat boleh wasap terus ke link Jom wasap Tea Detox yang nak try juga boleh terus ke link yang di beri

No comments

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.