Header Ads

Lazada Online Revolution Blogger Contest

Lazada Online Revolution Blogger Contest, lama tak joint contest anjuran Lazada rasa rindu pula nak joint mana tau menang boleh shopping barang Lazada lagi. Ingat lagi smart phone baru terkenal masing-masing sibuk nak dapatkan smart phone juga, pelik juga masa mula-mula tengok orang lain pakai smart phone nampak canggih tapi kerap charge phone.

Razeki tak di duga, pernah tak anda dapat voucher smart phone bernilai RM150, masa tu agak femes voucher smart phone. tapi kalau anda nak beli smart phone yang canggih sikit kenalah tambah duit, di sebabkan masa tu zira tak berduit tapi nak juga belikan mak smart phone. Beli yang murah sikit, phone samsung "Y" yang kecik tu.



Diri sendiri pula takde smart phone, teringin jadi kenalah tunggu duit elaun baru boleh beli phone baru. Bila dah beli seronok bukan main buka FB memanjang, macam takde kerje lain, masa tu jakun sikit dengan facebook tak tau guna dengan betul sekarang duk promot produk dengan task je la, dah bijak sikit guna facebook.

Seperti semua sedia maklum, bila kita kerap guna internet beteri phone akan kerap abis jadi, barang pertama yang zira beli di Lazada adalah powerbank. Wah, bukan main happy bila dah dapat powerbank, tak perlu risau beteri habis, tak perlu risau tak dapat call mak dekat rumah , dan tak perlu risau kalau kelas cancel tinggal wasap atau call je kawan korang. 



Bagi zira masa tu macam susah sangat na beli powerbank, kena gi KL baru boleh dapat kalau di bandingkan sekarang bukan main bersepah. Kedai henset pun ada jual powerbank sekarang, dekat pasaraya pun dah ada. Alih-alih sekarang dah tak heran dengan powerbank, tapi tetap suka tengok design yang ada, powerbank yang zira beli. Masya'allah bukan main berat macam letak batu 2 biji. tak heran bila orang kata beg kau beratnya. 

Produk yang zira suka dekat lazada adalah yang sukar di dapati di mana-mana dekat atau pasaraya. Contoh, barang elektronik Romantic Rose Flower Color Changed Lamp Light cantik je tengok warna bunga rose ni nampak romentik kalau kali anda jenis tak romentik try pasang lampu ni mesti automatik suasana jadi romentik.



Apa yang zira suka kalau beli belah melalui online ialah ada diskaun jadi kita boleh surver harga dan tengok budget yang ada. Benda yang paling best boleh tengok barang lain selain apa yang kita inginkan mudah dan cepat. Klik-klik je dah dapat tengok barang makeup, barang baby dan barang dapur. Berbeza jika pergi shopping complek pergi satu-satu kedai nak survey harga.



Cubaan nak shopping barang di Lazada memang ada, survey harga murah juga backdrop ni jenis tahan lama dan tak mudah koyang kalau air tertumpah, memang rasa selamat kalau ada habuk boleh lap je, senang. Lagipun backdrop ni memang susah nak dapat dekat kedai, inilah masanya nak shopping online rasa puas tau dapat barang yang kita nak.

Ia memudahkan kerja zira sebagai seorang blogger, nak snap gambar produk, nak selfie nak buat video dah tak jadi masalah. Sebelum ni bila nak ambil gambar produk pening nak ambil gambar biar nampak gelas baru rasa puas, kepuasan tu sangat penting. 



Kalau anda ada produk yang comel-comel boleh dapatkan mini studio, boleh bawa ke mana-mana, senang shoot dan gambar pun cantik, tak perlu ubah orang ambil gambar kan dah jimat di situ. Harga pun tak mahal dan mampu milik sebab harga berpatutan.

Sna guna camera pun dah cantik, nak lagi cun edit sini dan buat wartermark. kalau share dekat kawan mesti ada yang suruh ambilkan gambar produk, anda boleh la cari duit lebih jadi mini protographer. Orang tak buat kita buat dulu, jadikan ia satu peluang jana income part time, best jugakan.



Kalau dah bosan dengan backdrop yang kosong, anda boleh cari yang bercorak. Macam-macam corak ada, nak bunga-bunga, pokok, awan semua ada. Korang kena tengok sendiri baru puas boleh tau dan tengok sendiri corak backdrop tersebut. 



Ini antara corak backdrop yang ada di Lazada, cantikkan? macam berada di taman bunga, Kalau photoshoot boleh buat tema vantage, memang sesuai ala-ala garden gitu. Revolution online lazada bagi pembeli setia jangan lepaskan peluang ia berlangsung pada 11 November hingga 14 Disember 2017. 

Anda boleh hebahkan berita ini kepada semua orang, sebab dapat jimat dan murah dengan ekonomi sekarang yang tak menentu kenalah juga bantu orang lain bukan sekarang bantu dari seri wang. Selamat bershopping.


No comments

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.