Header Ads

Senarai Nama Pemenang Contest SEO Pakej Fotografi Perkahwinan

Senarai Nama Pemenang Contest SEO Pakej Fotografi Perkahwinan , alhamdulilah, rezeki bulan Ramadan, sebenarnya tak sangka jadi pemenang tengok semua peserta hebat-hebat entry pun best.

Tapi kalau dah rezeki tak ke mana, memang bersyukur terpilih sebagai Pemenang dengan hadiah yang agak lumayan. Bila tengok jumpa hadiah rasa diri ni mata duitan juga, tapi sekurang-kurangnya tak adalah minta duit orang.

Jumlah keseluruhan hadiah yang di tawarkan ialah RM30870. Rugi siapa yang tak joint, sebelum ini zira ada up entry tentang contest ini, berbaloi joint contest ni bukan saja dapat duit raya tapi dapat bouncer pakej fotografi perkahwinan.


Tiba-tiba rasa nak kahwin pula bila di umumkan nama pemenang , rugi tak ambil boucher ni, buka senang rezeki nak datang. Apa-apa pun tahhiah kepada semua pemenang.

Keputusan nama pemenang contest SEO pakej fotografi perkahwinan

  1. http://onlajer.com
  2. http://modernmumthingy.com
  3. http://www.iuzira.com
  4. http://ohduit.com
  5. http://www.mommyfiqa.com
  6. https://messarah.blogspot.com
  7. https://adna2029.blogspot.my
  8. http://sobrimansor.net
  9. http://www.ajumohit.com
  10. http://www.ciktom.com
  11. http://www.sensasi2020.com
  12. http://www.pokucu.com
  13. https://mrhanafi.com
  14. https://www.dianarashid.com
  15. https://www.nurzariniismail.com
  16. http://nozi-mirrah.blogspot.my
  17. http://topseofriendly.blogspot.com
Inilah keputusan yang telah di umumkan di blog coretananuar.com kepada yang ingan mengetahui hadiah apa yang di tawarkan kepada pemenang lain boleh lihat di entry coretan anuar. 


Selain itu  bagi yang merancang ingin melangsungkan perkahwinan anda boleh lawati The Orange Photography untuk lihat koleksi gambar yang ada dan juga testimoni kepada mereka yang pernah menggunakan service mereka. 

14 comments:

  1. Oo..lupa nak join rupanya hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah.. hebat ni main seo.. cik en masih x pandai lagiiii.. mmg btoi la blogger mampu naikkan rating untuk jangka masa panjang

    ReplyDelete
  3. Tahniah hazirah.. Dh lama tak masuk contest.. Ada terbaca contest ni tapi terlupa.. Terlepas nak join.. Next time la kalau blog coretan anuar ada buat lagi.. Hehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah pada semua pemenang..wahh meriah la raya ni dpt duit raya..rugi plak tak join hari tu

    ReplyDelete
  5. wah tahniah sis..seronoknye memang contest..tgok gambar pengantin rase mcm nk bersanding lagi sekali plak..hehe

    ReplyDelete
  6. Tahniah zira dan pemenang yang lain.

    Memang cantik2 gambar oleh The Orange Photography. Bila tengok, akak rasa macam nak buat photoshoot lagi sekali😅😅

    ReplyDelete
  7. Tahniah Zira... berbaloi join contest ni..hadiah pun lumayan .Dapat pakej fotografi tu.bukan senang nak dapat..

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada semua pemenang. Termasuk zira juga. Rezeki Allah kn.. Siapa sangka.

    ReplyDelete
  9. Wahh tahniah zira sbb menang contest ni... Rezeki bln ramadan ni.. Wawa ada baca gk entri zira pasal pakej kahwen tu.. Not bad murah2 juga kan...?

    ReplyDelete
  10. Ramai juga yang menang. Tahniah dik sebab menang hadiah yang best. Tahniah buat pemenang lain juga.

    ReplyDelete
  11. Congrats to all the winners, wow I hope I can see more wedding photographs coming soon.

    ReplyDelete
  12. Tahniah! Saya baru tau result dah keluar..haha

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.