Header Ads

Aplikasi Cannis Bakal Menjadi Aplikasi Trend Terbaru di Nasdaq

Aplikasi Cannis Bakal Menjadi Aplikasi Trend Terbaru di Nasdaq, Cannis telah berjaya mengumpul 100 ribu pengguna dalam masa kurang dari 2 bulan.  Pada ahad 21 Oktober 2018 Zira hadir majlis Cannis memang ramai yang nak tahu tentang aplikasi terbaru ini, lebih kagum lagi aplikasi ini bakal menjadi binatang terhebat di Nasdaq, Amerika Syarikat.


Sebelum ini Zira juga ada terangkan tentang aplikasi Cannis. Pada awal tahun 2018, Cannis terus melabur dalam industri yang disukai ramai iaitu teknologi, filem, kecantikan, ubat-ubatan preventif, teknologi terkini dalam pertanian dan sebagainya. Cannis telah memperluaskan pasaran dengan pesatnya di banyak negara Asia Tenggara dan dijangka akan tersenarai di Nasdaq tidak lama lagi. Wow, hebatkan dalam masa singkat Cannis dapat berkembang.

Ketua Pegawai Eksekutif Dato 'Ching Eu Boon juga menyatakan semasa persidangan "The Upcoming Greatest Star in Nasdaq" bersama 3000 peserta Cannis bahawa perkongsian Cannis tidak terhad kepada teknologi terkini, seperti teknologi digital, pangkalan data yang besar, kecerdasan buatan, tetapi juga dengan penggambaran, ubat-ubatan  preventif dan industri kecantikan.

Dalam memenangi kepercayaan pengguna dan meningkatkan pengalaman pengguna akhir lancar O2O." Muat turun Aplikasi dan Perbelanjaan Pengguna telah mencipta rekod baru dalam sejarah, Cannis dilahirkan pada era yang tepat dan terbaik. Fungsi 7 dalam 1 aplikasi ini bukan sahaja menggabungkan fungsi inivatif setiap bulan. Peningkatan dalam kategori aplikasi dibawah muat turun, permainan, hiburan dan aplikasi penyiaran video telah menjadi antara jenis aplikasi  yang paling banyak dimuat turun.Prestasi yang mengalakkan dari dua jenis Aplikasi yang sama memerlukan kandungan kreatif  bagi memenuhi permintaan pasaran. Dengan satu aplikasi pengguna tidak perlu risau jika memori penuh kerana aplikasi Cannis dapat membantu. Cannis memberi tumpuan kepada industri yang paling cepat berkembang, menyediakan platform integrasi, mewujudkan fungsi 7-dalam-1 yang kuat.M od Maya-Realiti yang digabungkan dengan Mod O2O.


App Store dan Google Play kedua-duanya mempunyai sejarah muat turun yang lebih tinggi dalam perbelanjaan pengguna. Ini menunjukkan trend pasaran App, yang terus meningkat bergantung kepada populariti penggunaan telefon pintar, menyediakan pembelanjaan tanpa henti dan potensi pembangunan yang besar.

App Cannis bukan sahaja menggabungkan fungsi inovatif setiap bulan tetapi juga melabur dana besar secara selektif di industri tren luar talian, dengan  jangkaan menyambung aliran perbelanjaan keseluruhan pengguna luar talian dengan pangkalan data dalam talian, untuk memulakan membina model O2O, mengadakan promosi pemasaran terdahulu, pembekal ahli dalam talian dan luar talian dengan cekap, dan perkhidmatan penghantaran barangan 'back-end' menjadi lebih lancar.Ketua Pegawai Operasi Cannis, Encik Mohammad Mustaqim Bin Abdullah menegaskan bahawa platform itu secara aktif akan menjalankan susun atur yang komprehensif untuk perkhidmatan dalam talian dan luar talian, supaya gedung yang sedia ada tidak lagi dibatasi oleh saiz atau sekatan serantau ruang. Melalui mod Cannis e-commerce dan  keutamaan belanja, maklumat pedagang boleh diperolehi dengan kos terendah ke pasaran sasaran yang tepat, oleh itu memaksimumkan keberkesanan pengiklanan.

Rakan Strategik Cannis

Rakan-rakan strategik yang hadir pada hari tersebut termasuklah Dr. Eco-Dr. Coco Alex; Produser Syarikat Produksi Da Motion, Encik Along; Pengarah Kreatif (凯 优 影视 控股 有限公司), Miss Bo Bo; LongTV Sdn. Encik Chis Yen; Weber PDT Pusat Kesihatan Rawatan Kanser Prof Madaya Dr. Martin E. Roberts; Ketua Pegawai Eksekutif (名 资 股份有限公司), Encik (蔡逸群) dan Dr. DNA Encik Jannings Lee.Cannis mempunyai ketajaman idea terhadap perkembangan trend. Melalui analisis pangkalan data yang besar, mereka secara tepat mempelajari keperluan sebenar pengguna. Budaya etnik yang kaya di Malaysia juga membantu mengembangkan perniagaan ke seluruh dunia, bagi menarik rakan strategik pada masa hadapan. Sama ada dalam pemasaran media atau strategi pembangunan, Persembahan mereka sangat luar biasa.


Cannis adalah aplikasi bersepadu pertama di dunia yang menyediakan pengguna dengan pelbagai aplikasi App ini, penyiaran langsung, e-dagang,  diskaun membeli belah, rangkaian sosial, video pendek, permainan dan pembayaran, semuanya boleh didapati di Cannis App. Cannis yakin bahawa mempunyai pelbagai kumpulan etnik dan budaya Malaysia sebagai titik permulaan, lebih mudah untuk mengembangkan Cannis dari Asia Tenggara ke seluruh dunia.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila layari http://cannis.app.

12 comments:

 1. Semakin menyerlah kemajuan terkini pada masa sekarang ni kan. Pilih je mana yang bersesuaian dan memudahkan. Contohnya macam apps Cannis.ni juga la. Apps 7in1. Nanti nak pahamkan lebih lnjut la tntang apps ni.

  ReplyDelete
 2. tahniah! sha pun nak download la

  ReplyDelete
 3. wah..makin canggih teknologi apps zaman sekarang ye.

  ReplyDelete
 4. Tahniah buat Cannis. Bagusnya, memberi manfaat buat pengguna..

  ReplyDelete
 5. Baru 2 bulan dah hebat gila pencapaian...ni bakal listed dalam NASDAQ pula! Memang betul-betul terbaikkk!

  ReplyDelete
 6. Tahniah Cannis. Semakin maju ke hadapan

  ReplyDelete
 7. Bagud Aplikasi cannis ni.. macam2 ada dalam satu aplikasi ni ye.. boleh la try tengok nanti.. tahniah dah masuk list Nasdaq

  ReplyDelete
 8. Bagus aplikasi Cannis ni sebab dia 7 dalam 1. install 1 app, dah boleh buat macam2

  ReplyDelete
 9. Tahniah cannis krna brjaya jd trending tdk kurg dr 2 bulan... Apps ni sgt2 bgus sbb de 7 in 1 penggunaan

  ReplyDelete
 10. Tak pernah lagi try download tapi memang mudah la kalau semua kat hujung jari

  ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.