Header Ads

impikan Teddy Bear sebagai teman tidur

Assalamualaikum 

Apa baru dua hari dah ramai yang join? memang gempak la giveaway ni sangat sengit ada harapan ke nak dapat teddy bear ni. Jumlah yang semakin ramai membuatkan untuk memiliki teddy bear hanya angan-angan  ;( ada peluang ke tak nak memiliki teddy bear sebagai hadiah konvo?.
kucing tu peluk teddy bear sampai tak nak lepas, impikan teddy bear jugak la tu ni tak bole jadi jangan ada orang berebut teddy bear dengan kucing sudah la. 

kalau ada rezki memiliki teddy bear takde la zira tido sensorang, pasni ada teman iaitu Teddy bear yang besar yang comel lagi gebu tu (^_^). korang dah baca giveaway by farisha ? kalau dah baca mesti geram dengan gambaran hadiah yang di sediakan. Jadi ni la peluang untuk memiliki teddy bear free dan sila join tip memang GA

terima kasih sudi baca (^_^)

6 comments:

  1. comel nyer pic kucing tu peluk bear :) sweet sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, tu namanya kucing kedekut orang len tak bole amik teddy bear tu

      Delete
  2. Replies
    1. comelkan die peluk teddy bear tu

      Delete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.