Header Ads

"KLIK-KLIK SYAWAL BY CIK AKAK COMEL"



giveaway klik-klik klik sini dan sini juga
cik akak yang bercuti pada 02.08.2013 (JUMAAT)  HINGGA 18.08.2013 (AHAD) telah buat giveaway yang simple ce tengok header cik akak comelkan? Jadi sapa yang berkelapangan  sila la join giveaway cik akak ni.
kalau korang tengok hadiah yang cik akak bagi korang tak kan ragu-ragu mesti korang terus join. cube klik  Blog madah cinta cik akak   , korang dah klik ke blom? kalau dah klik nak berkenalan dengan cik akak pun bole kalau nak join giveaway cik akak sangan di alu-alukan. (^_^) iklan raya sangat menyentuh hati .

15 comments:

  1. Replies
    1. tq, selamat berppuasa n selamat ari raya

      Delete
  2. akak join juga segmen ni.. good luck ya..
    p.s: selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat ari raya maaf zahir batin

      Delete
  3. best of luck... btw.. boleh join mine.

    nak bagi duit raya ni. esok last.
    semak kat link ni..

    http://zulhilmitempoyak.blogspot.com/2013/07/nak-bagi-duit-raya.html

    :)

    ReplyDelete
  4. Maaf tompang lalu
    ------------------
    Saya ingin menjemput anda utk menyertai : Contest Blogger Jejaka Jambu. Hadiah Power Bank.

    ReplyDelete
  5. lihat adakah anda bakal menjadi kekasih cik akak...
    semak di sini....

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/08/senarai-blogger-meletop-bakal-menjadi.html

    nantikan keputusan malam esok....

    sila semak anda tersenarai menjadi bakal kekasih cik akak...

    ReplyDelete
  6. mama datang dari segmen yang sama..

    http://mamamamy.blogspot.com/2013/08/klik-klik-syawal-by-cik-akak-comel.html

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan. sy pun nk join segmen cik akak

    ReplyDelete
  8. Blogwalking...blogwalking.....Selamat Hari Raya...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/08/klik-klik-syawal-by-cik-akak-comel.html

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.