Header Ads

Blogrrr

Assalamualaikum 

Bangun tido terus buat entry 4.30 pagi. Alhamdulillah, walaupun lambat datang sempat jugak jejak kaki kat MIECC, Mines bertungkus lumus set masa supaya sampai ke Mines walaupun sensorang. Cubaan mencipta records baru "The Malaysia Book Of Records" terbesar di Malaysia. Even berlangsung 9 pagi hingga 5 petang. Banyak acara istimewa untuk Penulis Blog dan pengunjung rugi kalau tak datang, yang sentiasa di tunggu-tunggu t-shirt, akhirnya dapat jugak t-shirt blogrrr walaupun datang lambat "happy tak terkata".

Anugerah blogrrr 2013,untuk julung kalinya, Anugerah blogrrr 2013 akan disampaikan kepada penulis-penulis blog terbaik di Malaysia. Terdapat 10 kategori anugerah dipertandingkan iaitu Best Blogshop, Best IT & Gadget Blog, Best Art & Photography Blog, Best Entertainment Blog, Best Food & Travel Blog, Best Sports Blog, Best Fashion & Beauty Blog, Best Family & Health Blog, Best Automotive Blog dan Best Personal Blog. Anugerah ini kini menanti pencalonan daripada semua pembaca.
Sapa yang ada online shop kat sini la masanya nak promot barang, macam-macam ada lebih dari 100 booth jualan (blogshop) dari kalangan bloggers.


 
ternampak Denaihati Ilhamku terus amik gambar ngan dia. Piala ni ana yang punya hahaha "gelak jahat" prasan je lebih.


Sume ni blogger hebat, Tengku Syukri, Abang Ensem Denaihati Ilhamku dan Anarm Khairul

Suasana kat sini memang meriah, sampai pening pale tak tau nak pegi booth mane 1? Kehadiran blogger  sangat di alu-alukan, tanpa blogger tiada blogrrr.....Bila dah jumpa blogger lain, bertambah la kenalan zira kat sini. Kenalan hebat-hebat pulak tu tibe-tibe terasa jadi orang huntung dapat berkenalan ngan mereka.

14 comments:

  1. Tak de muka bro....

    Ok majuk he...23x

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. alooo2, bro tak nak amik gambar ngan sy

      Delete
  2. tak dak jugak muka saya.hehe.. * menyibuk*

    ReplyDelete
    Replies
    1. time ni sy dtg lmbt dh rmai blogger blik

      Delete
  3. Replies
    1. time even ni la dapat jumpa blogger otai

      Delete
  4. Iday first time pergi event gathering ni, best. yang penting dapat jumpa kinah :)

    ReplyDelete
  5. bestnyeeee...btw,jom join http://syiralokman.blogspot.com/2013/12/mini-ga-rm600-disember-2013-by-emas.html

    ReplyDelete
  6. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. (^_^) tq, promot product mcm2 ada

      Delete
  7. yeayy.. ada gambar kita.. hihi

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.