Header Ads

RRWW BRIDETOBE BLOGGER CONTEST 2013

Assalamualaikum 

Dengan tidak sengaja terklik entry sorang blogger ni, baca die punya tajuk RRWW BRIDETOBE BLOGGER CONTEST 2013 cam awosome jer jadi zira terus baca die punya blog. Last entry ari ni, owhhh tak yah susah-susah nak tunggu lelama sampai entry tamat cuma tunggu pengumuman pemenang jer tau. 

bab-bab baju kawin ni nombor satu, terus klik Red Ribbon Boutique punya fanpage, suke tengok baju ala-ala princess gituuu berangan nak jadi anak raja cam gini la jadinya pastu baju kembang ala-ala cenderella sweetkan. Nak sewe barang kawin , jualan gaun pengantin, pin tudung ekslusif pun ada kalau nak tau apa yang ada lagi selain yang zira sebutkan tadi anda boleh klik fanpage Red Ribbon Boutique.

cepat tau join dah kesuntukan masa ni

 Sempena Facebook Fan Page kami yang mencapai 6,000 Like, kami ingin menganjurkan contest untuk blogger semua kerana blog la RRWW bole exist.

Just to cut it short, sila cek details contest nie ye :

SYARAT:
* Warganegara/Resident Malaysia
* Blogger aktif
* Ada akaun blogger dan facebook
* Belum berkahwin

CARA:
* Tulis blogpost pasal Red Ribbon Wedding Works/Boutique , gambar2 dan info ada dalam FB Fan Page
* LETAK LINK BLOG POST ANDA DALAM KOMEN GAMBAR BANNER INI
* TAG 2 RAKAN FACEBOOK ANDA SELEPAS LINK BLOG POST ANDA
* Tunggu masanya panel hakim memilih pemenang

CONTEST PERIOD:
04 November - 08 December 2013
(Panel hakim akan menilai blog post selepas contest tamat, masa
yang ada peserta boleh gunakan untuk menambah baik blog post masing2)

PENGUMUMAN PEMENANG:
13 December 2013
yang gambar kipas tu untuk di sewa tau, sapa yang berminat bole sewa. Baju pengantin warne putih tu namanya Wedding dress kaler off white+kelabu ni pun kalau nak sewa pun bole. Cube tengok design baju pengantin lelaki ni sangat kreative, asik baju pompuan je kan lelaki pun nak ada sikit corak kat baju die. Betul tak? yang ni paling zira suka mahkota, kalau princess mesti kena ada mahkotakan, baru nampak lain dari yang lain. Saya tag dia dan die k...

5 comments:

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.