Header Ads

The Influencer

Assalamualaikum 

Masing-masing update share gambar-gambar dan blogpost pasal The Influencer, The Influencer ialah merupakan rancangan realiti online terbaru tajaan Nokia dengan kerjasama PersonEdge Sdn Bhd dan Lowyat MSC. Nak tau sapa retis online mesti tengok program realiti online ni ye, kalau tak tengok anda tidak akan mengenali mereka.

10 peserta yang yang terlibat ialah
Cheerserland
Vernon Chan
Ben Ashaari
Kelly Chin
Rebecca Saw
Ami Schaheera
Karen Kho
Jacklyn Gan
Ah Bok
Chriz Ooi

Sesiapa yang nak tahu pasal program realiti online The Influencer dan menyaksikan blogger-blogger berjuang merebut title The Inluencer, boleh layan di lowyat.tv/theinfluencer. Episod ni peserta kena present dalam bentuk nyanyian sambil buat gaya atau menari. Program realiti online ini setiap hari Jumaat di mana Episod 1 bermula 6 disember 2013. Apapun, semoga berjaya kepada semua peserta The Influencer. *taip sambil batuk, memang susah sakit tekak pun ada dah cam anak tekak nak terkeluar T_T*  

7 comments:

  1. Seronok tengok time diorang present.. Terbaik.. haha.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak saba nak tengok episod yg seterusnya

      Delete
  2. Assalamualaikum, follow sini. Jom join kalau belum kerana berpeluang memenangi hadiah novel. :)

    --> http://boladuri.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suamiku.html

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.