Header Ads

Saya Nak Rasa Steamboat M2Cafe : iuzira terjah resepi M2 cafe

Assalamualaikum
Ni adalah tempat yang sesuai bagi mereka yang gemar makan steamboat, harga yang berpatutan dan murah buat seisi keluarga, pasti anda tidak akan menyesal jika merasai steamboat di M2 Cafe ia memberi kepuasan kepada pelanggan yang hadir.

terdapat pelbagai jenis makanan yang ada, M2 cafe ada kongsi tip membeli alat memasak tip ini sangat sesuai kepada mereka yang tidak tau nak beli alat memasak yang macam mana? keselamatan juga perlu diutamakan.

M2 Cafe mempunyai kelainan tersendiri untuk menarik pelanggan yang jauh datang ke M2 cafe merasai hidangan mereka. M2 Cafe mempunyai khidmat katering bagi sebarang majlis. Ia di buka dari 7.00 pagi hingga 12 malam.


Anda rasa steamboat ini sedap ke tak? kalau nak tau kena la datang dan rasa..... banyak lagi menu yang ada seperti desert, salah satunya ialah Strawberry Yoghurt Puding, nyammyyyy (^_^)

M2 Cafe telah kongsikan resepi kepada anda semua, nampak sedapkan Strawberry Yoghurt Puding ualls bole la cuba dirumah
 
Bahan-bahan ( 4-5 )

250g plain yogurt
150g strawberry
50-60g gula halus
5g gelatin
3 sudu besar air

Cara-cara

Campur gelatin dengan air. Ketepikan.
Blend plain yogurt, strawberry dan gula.
Panaskan gelatin dengan microwave selama 20 saat.
Masukkan gelatin ke dalam no.2 . Mix lagi.
Akhir sekali masukkan puding ke dalam pudding cup dan sejukkan.
Banana yogurt pudding

Alamat:

Blok A-01-06,Star Park Point,Jalan Taman Ibu Kota,Off Jalan Genting Lama,53300 Kuala Lumpur.

No.Tel:03-41618692

No.Faks:03-41085040

17 comments:

  1. Assalamualaikum awak. good luck ya. rasa cam nak try join juga. Nak sangat makan steamboat. hihihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom la join reramai klik kt FB bloogger

      Delete
  2. steamboat yg meyelerakan...

    ReplyDelete
  3. goodluck iuzira.makan byk2 taw nanti.serius,steamboat m2cafe mmg sedap! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey, kalau bole nak rasa sume huhu
      nampk tak ketamakan bila teringin nak makan steamboat

      Delete
  4. dapat p simpan2 untuk akk..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey, kak tp kalau tak sempat nak simpan saya bagi 1 gambar steamboat khas untuk k.Nadia huhu

      Delete
  5. Replies
    1. aritu ari sabtu saya tggu la dia bkk tapi x bukak2 pn kedai tu.kedai tu dh tukar jadi the bowl kn?

      Delete
  6. assalamualaikum hazirah...wah sedapnya...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam....
      tu la tingin nak rasa

      Delete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.