Header Ads

Pelamin impian 4

Assalamualaikum

Ualls rindu tak, nak tengok design pelamin yang terbaru?? design yang terlalu mudah dan simple bila cahaya lampu memancar ia nampak berbeza macam pelbagai warna dekat pelamin tu. Saya suka, saya suka (^_^).


Tema putih sesuci debu sesuai untuk pasangan pengantin yang gemar warna putih. Selain tu, sesuai digunakan pelbagai warna baju pengantin dan tak perlu nak contrakan yang ada. Biasanya, kalau pelamin warna merah baju pengantin tak sesuai warna merah melainkan ia ada bercampur warna lain sedikit. 


Kalau sama baju dengan pelamin takut tenggelam pengantin dan kurang seri pengantin tapi kalau pengantin guna pelamin camni tak perlu risau kita bole set warna lampu yang kita nak dan kalau nak warna tu tukar-tukar pun bole, dah cam lampu kelip-kelip*** semua ni design kakak zira sendiri buat mengikut cita rasa pelanggan nak kerusi dan bentuk macam mana pun bole pilih.

Design pelamin lepas:
pelamin impian 1 
pelamin impian 2
pelamin impian 3









ALAMAT
 NO, TEL

10 comments:

  1. banyaknya pilihan pelamin impian ni, mesti pening nak pilih kalau macam ni sebab semua cantik2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a, tu yg dok pkir nk design cmne ye nnti

      Delete
  2. Ya Allah.. cepatkanlah jodoh aku Ya Allah jika itu terbaik utk ku. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tak lama tu naik pelamin (^_^)

      Delete
  3. lawanyaaaaaa pelaminnnnnn huaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih, kami sedia berkhidmat

      Delete
  4. Wah..hiee im newbie..ehem2..cntikkkk mjlis tunang cik nad bln 4 ni...huwaaa tergoda dgn pelamin2...uh...

    Jemput singgah www.nadiasecreto.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, bole la pilih mne yg berkenan

      Delete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.