Header Ads

dayang sehari

Assalamualaikum 

Majlis kawin yang agak meriah, penat tau kami di solekkan oleh juru makeup kampung.com nama andam pun glamor gitu juru makeup kampung.com baru lah orang kenal pengantin bersoleh kami pun nak bersolek barulah adil nak di jadikan cite satu rumah ada dua orang andam. Wahhhhh, tak penah ada orang buat lagi tau kami je yang buat ni andam makeup adik bradik je bukan pengantin laki. Lelaki simple kalau nak makeup.

Dayang-dayang lagi menonjol dari pengantin, jangan confius tau ni pun sib baik baju tak sama dengan pengantin kalau tak orang cakap mesti zira ni pengantin tapi ada jer cakap ni pengantin ke? terkedu jap bila cakap zira ni pengantin dah macam lepas ni turn zira pulak yang kawin huhu " tetiba rasa malu pulak".


seronok betol pengantin diapit oleh lima orang dayang yang cantik-cantik, dayang yang pakai baju itam dah kawin yang kuning belom tu la perbezaan dayang yang berada di pelamin huhu. Slalu dengar Raja sehari kini kami adalah dayang sehari (^_^)

camera man ni pun satu, zira belom sedia dah amik gambar, terasa macam jadi penari tradisional pulak, konon nak bergaya la sikit bila amik gambar tetiba jadi penari yang tak terlatih. Okey la.... menjadi jugak walaupun tak tau menarikan.

Sebenarnya nak beli baju semua sama, disebabkan stock abis jadi ada perbezaan sikit baju dayang-dayang ni. masa kami pakai baju ni ramai pulak tanya dan siap nak order tapi stock limited dorang sentiasa tukar-tukar design kalau yang dapat tu nasib kalau takde kena pilih design yang lain. Harga pun murah, ualls tak kan menyesal kalau beli memang berbaloi. 

16 comments:

  1. Gambar candidi tu...susah nak dptkan aksi sebegitu...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak cam pelik pulak tengok gambar sendiri

      Delete
  2. aiyoo..dayang yg nampak menyerlah berbndg bride 2..aca ne tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yang membuatkan org confius

      Delete
  3. hehe mcm nak menari plak tgn zira tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. salahkan camera man, lom sedia dah amik gambar.
      malu tau

      Delete
  4. amboii kemain dia menari disitu hahahaha

    ReplyDelete
  5. [Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz]

    Do not miss the chance to grab the prizes offered!
    Top Referral will take home the top prize Infinite album Last Romeo (official original album),
    Lucky Draw offers nine winners to win prizes such as MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder and prepaid reload!

    This giveaway runs for one month, from May 15 until June 15, 2014.
    Come and join now before its too late!

    http://fiqansz.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  6. amboi..hat ni la yang duk posing sakan aritu naaa

    ReplyDelete
  7. macam menari zapin hihihi cutee je

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.