Header Ads

Selfe bersama blogger Hazanis

Assalamualaikum 

Masa nak balik dari even SBB2014 tu singgah KLCC bersama blogger Hazanis sempat pulak nak berselfe kat situ. Sebelum ni penah baca blog dia tapi tak penah jumpa tuan punya blog, ramai betul pengunjung kat blog dia ''hazanis.blogspot''. Banyak tip yang dikongsikan seperti cara pakai tudung, Tips pemakaian maskara yang betul, fesyen. Sebenarnya masa datang Saloma Bistro sensorang jer, masa nak balik tegur-tegur la depa suma kebetulan Hazanis nak pegi KL sentral jadi zira cadang nak balik dengan dia skali katanya esok dia nak pegi Indonesia.... Wah, sronoknya dapat bercutikan. 


Tak terfikir pun akan jumpa Hazanis omey tau dia, bila berada di pohon yang rendang atas bukit kat situ kami berehat tengok dia nak berselfe mula la menyibuk jap bagi penuh sikit gambar zira kat fon dia hahaha bia dia ingat saat kenangan manis masa nak balik umah dari Saloma Bistro ke KL Sentral walaupun tak duduk satu meja. 



Rumput sama hijau sib baik shawl tak warna hijau kalau tak orang cuma nampak gambar zira jer la huhu 

7 comments:

  1. nampak macam twins. hhehe

    ReplyDelete
  2. muka macam lebih kurang sama je dua2...hee :D

    ReplyDelete
  3. wah untungla dapat selfie kan eh huhu

    ReplyDelete
  4. Amboiii.. bukan main lagi. Tomey2 ler..
    Anak saper ler tuh... kih3

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.