Header Ads

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com

Assalamualaikum 



Meh aku nak cerita sukit pasal blog, bubblynotes , nama pemilik blog ni kak Farah, dia rajin komen kat blog aku bagi pendapat, kekadang aku ada singgah blog blogger lain kak farah, dia juga pun rajin singgah dan komen blog blogger lain. kalau aku singgah blog orang lain aku ni tak rajin nak komen-komen tetiba tangan ni terhenti nak komen tak tau nak komen apa. ( sambil tengok sinetron aku join contest ni ).

Dekat blog bubblynotes juga kak farah telah kongsi advertorial dan review  antara advertorial yang ada ialah iphone samsung smartphone photo pasti korang suka tengok gambar yang ada dekat iphone samsung kepada sesapa yang gila gambar korang harus dapatkan iphone samsung. 

kalau korang nak tanya apa-apa dekat kak farah korang boleh contact kak cantik ni pasal advertorial, tip, cara menulis ke atau tentang contest jangan malu jangan segan tanya je kak farah ni sporting dan akan kongsi idea atau pendapat dengan korang.    

dari blog bubblynotes
12 jan 2015 - 31 jan 2015

13 comments:

  1. terima kasih adik kerana sudi serta mini GA akak, all the best dan jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  2. Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
    Jom join contest mudah mommy irra

    ReplyDelete
  3. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  5. Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.