Header Ads

Dr Fatin Liyana asri tunang

Assalamualaikum 

Aku adalah pembaca setia honeykoyuki perkembangan terkini Dr Fatin Liyana telah bertunang, bersama pilihan hati iaitu Dr Anwar Fazal semoga kekal hingga ke syurga. Busana yang dipakai oleh Fatin Liyana nampak simple but nice. Aku dapat tahu Dr fatin kita ni bertunang pun dari blog Hazanis gelaran Mek Cah . Beberapa keping gambar yang telah dikongsi oleh rakan Dr Fatin ini memuaskan hati walaupun sedikit. 



Alhamdulillah, walaupun sedikit gambar yang ada sekurang-kurangnya pembaca dan peminat tahu akan perkembangan Fatin Liyana, kata Mek Cah buat masa ini Fatin Liyana dah delete akaun instagram, twitter, jarang update blog dan kurang aktif di facebook. 





Tak sabar hendak tengok FL naik pelamin pasti kelihatan lebih berseri-seri. FL sangat sempurna, cantik dan menarik. Kejayaan Fatin Liyana ramai menjadikan beliau sebagai inspirasi untuk berjaya sepertinya tidak kira apa bidang yang diceburi. 

6 comments:

  1. makin berseri2 dia. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. aura nak mendirikan rumah tangga

      Delete
  2. orangnya cantik dan berjaya..satu pakej yang sempurna

    p/s :Jemput baca ke blog Buku Online

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.