Header Ads

Muhibbah Makan Place Plaza Alam Sentral Shah Alam


Sekarang dekat Plaza Alam sentral dah ada food cord jadi bila korang beli belah kat sana boleh singgah Muhibbah makan place, pelbagai aneka makanan yang korang boleh cuba. Nasi Kukus dan Laksa dalam gaya yang unik. memang terbaik.

Terdapat pelbagai jenis makanan tempatan dan antarabangsa masakan di sini. Masterchef kemasyhuran iaitu Abang Joe dan juga istimewa persembahan oleh Siti Aishah dan Maulana dari Akademi Fantasia memang best.

Tempat pun bersih dan kemas jadi korang tak perlu risau nak makan kat Muhibbah makan placa, hidangan pun cepat je sampai tak perlu tunggu lama-lama nak makan.



Memang selesa makan kat sini, decoration pun cantik dan kemas, nampak macam restoran mewah tapi harga murah dan berpatutan. Masa pembukaan di Muhibbah ni ramai pengunjung yang merasa masakan mereka hari yang sangat meriah.



 ini adalah antara makanan yang terdapat di Muhibbah Makan Place, Kalau korang nak rasa boleh datang ke Plaza Alam Sentral Shah Alam.

No comments

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.