Header Ads

kalau jadi hak kita mesti best

Assalamualaikum  

sebelum start wat keje, cam biasa la kan, orang bekerja mesti la kena wat keje... zira, sini kejap... PELIK, tiba-tiba staf kat sini panggil zira dan bagi nombor telefon? ingatkan nak bagi fon kat zira rupanya tu fon ofis..

Pastu, fon tu kena bawak balik... cam best kalau fon tu jadi hak kita selamanya, tapi ia hanya untuk hal kerja je. Sebenarnya zira tak suka hal keje bawak balik.... cukup la kat ofis je yang memeningkan pale dan kekadang membosankan.Walaupun ia satu tanggungjawab, bagi zira tak perlulah campurkan dengan hal lain cukuplah kat ofis je. Melainkan kita kerja sendiri, tu dah memang fon kitakan. so, kita kena bagi yang terbaik untuk customer.


nasib baik wat masa ni fon tu tak ada wat hal... berdering lepas pukul 6. Tak saba nak sambung blajar *mood sangat bosan kat ofis coz tak ada kawan nak borak*.

terima kasih sudi baca (^^,)

2 comments:

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.