Header Ads

CHANTIQUE DE MATA : BEAUTY CONTEST

Assalamualaikum
Nuffnang Ads

Terma dan syarat :
  1. Peserta dikehendaki LIKE page Chantique De Mata .
  2. Terbuka kepada kaum wanita dan warganegara Malaysia sahaja.
  3. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 May 2013.
  4. Seorang, satu penyertaan sahaja.
  5. Pemenang akan terbahagi kepada 3 bahagian :
  • Entry yang menarik
  • Berdasarkan cabutan undian
  • Referral terbanyak
6. Pemenang akan diumumkan pada 31 May 2013 dan keputusan adalah muktamad.
Cara-cara penyertaan :
  • Like page Chantique De Mata di facebook.
  • Buat satu entry ringkas tetapi menarik (terpulang kepada kreativiti anda) mengenai contest ini di blog anda. Sertakan banner contest seperti di atas dan backlink kepada blog Aina Rahman.
  • Sticky post selama 3 hari.
  • Tag 5 orang (minimum) rakan anda. Semakin ramai yang anda tag, makin tinggi peluang anda untuk menang ketegori "referral terbanyak".
  • Tinggalkan url entry anda beserta id facebook di ruangan komen pada entry ini.
Memang teringin nak ada set barang make up sendiri nak beli tak cukup badget.... So, ni je caranya, kalau dapat alhamdulillah, kalau tak dapat bukan rezeki saya. Sesiapa yang join, insya'allah ada peluang untuk memiliki set barang make up. Good luck kepada peserta yang join.

Zira memang minat tengok warna yang pelbagai, especially set make up... kalau ada rezeki nak beli Eyeshadow , Eyeliner , Foundation dan barang-barang yang zira tak ada lagi. sebelum tu nak ada Make up Box tapi nak yang kecik je senang sikit letak barang, takde la sepah-sepah beg, ye la sumenya nak sumbat dalam beg, nama pun pompuan sume nak sumbat.

tag

klik SINI untuk join

terima kasih sudi baca

10 comments:

  1. heh , bnyak betul GA sekarang nih , hehe , takpe2 , gud luck ye :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a, sampai ada yang tak sempat nak join (^_^)
      thanks....

      Delete
  2. dari contest yg sama..gud luck yaa sis...
    btw header awk cantik laa..

    http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete
  3. balas kunjungan, gudluck ^^

    http://strawberrydancokelat.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete
  4. Dari contest yang sama :)
    Goodluck dear :)

    http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete
  5. bls kunjungan..gud luck..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete

Copyright iuzira | Designed By: Shedaucu.com. Powered by Blogger.